- 18:19 Обмін полоненими і не тільки: Умєров розкрив деталі, про що домовились Україна та рф у Стамбулі
- 17:54 Російська авіація палає — Білик грає: мережа відреагувала на нову версію хіта співачки
- 17:24 Меган Маркл та принцеса Діана: яку образу має Гаррі на родину своєї матері
- 17:18 Україна домовилася з рф про новий обмін полоненими, — Зеленський
- 16:54 Частині пенсіонерів планують збільшити пенсії на майже 500 гривень: кому «пощастить»
- 16:48 Унітаз пускатиме сонячні зайчики: очищаємо сантехніку за методом «Марії Таран»
- 16:34 Виконували замовлення ворога: СБУ затримала шістьох підпалювачів у 4 регіонах України
- 16:21 «У США переконуються, що путін насправді не лідер, а маніяк-вбивця», — дипломат
- 15:52 Чарівно: Наталя Могилевська показала свій квітник
- 15:32 Українці та виробники ліків наполягають на пацієнтоцентричній реформі аптечного ринку
- 15:22 Трамп заявив, що йому «не шкода» онкохворого Байдена
- 14:52 Хоче бути першим: стала відомою «дивна» причина, чому Леонардо Ді Капріо вирішив одружитися
Григорій Герман поділився рецептом корейського шашлику в солодкому маринаді за 40 хвилин

Телеведучий і кулінарний експерт Григорій Герман, який недавно розповів, як на грилі приготувати річкову рибу, поділився рецептом пулькогі — корейського шашлику.
Пулькогі — корейський шашлик
Інгредієнти
450 г свинячої вирізки
0,5 цибулини
3 зубчики часнику
80 мл соєвого соусу
1 ст. л кунжутної олії
50 мл рослинної олії
3 ст. л цукру
1 ч. л перцю чилі меленого
50 мл оцту
3 см кореня імбиру
Приготування
Для маринаду дрібно, до стану кашки, порубати часник, імбир, цибулю. Все скласти в миску та додати соєвий соус, олію, перець чилі та цукор.
Ретельно перемішати всі інгредієнти й додати оцет. Так м'ясо швидше промаринується.
М'ясо нарізати дуже тонко — в міліметр. Перед нарізкою краще його на годину покласти у морозилку. Це дасть можливість отримати тонку нарізку.
Шматочки м'яса покласти у маринад на пів години.
В цей час дерев'яні шпажки для шашлику замочити у воді, щоб на вогні вони не підгоріли.
Нанизати м'ясо, підсмажити на вогні 5 хвилин і можна подавати на стіл.
Подавати шашлик ведучий радить, загорнувши у лист салату з маринованою редискою й морквою або іншими маринованими овочами.
Нагадаємо, раніше Герман розповів, як приготувати коржі для Тако.
Фото Instagram / german_greg_tv
Читайте нас у Facebook