- 29.05 22:26 Як їсти пахлаву: деякі тонкощі вас здивують
- 29.05 21:59 Вареники з вишнями: смачні як гарячими, так і холодними
- 29.05 21:57 Успіх «Ворскли» та фіаско «Лівого берега»: відеоогляди перших матчів плей-оф за місця в УПЛ
- 29.05 21:29 Молодший син Девіда та Вікторії Бекхемів дав зворушливий коментар на тлі сімейного розриву з Брукліном
- 29.05 21:00 Найпоширеніші помилки при вирощуванні помідорів: не повторюйте їх, бо залишитесь без урожаю
- 29.05 20:36 Майже два роки жевріла надія: на Харківщині поліг офіцер-прикордонник з Буковини
- 29.05 20:11 Лише одна таблетка — і томати не хворіють: аптечний секрет для шаленого врожаю
- 29.05 20:08 Караїмські пиріжки: смачна випічка, яка точно підкорить гурманів
- 29.05 19:54 Стрільцям — «Мир», Дівам — «Сила», а Ракам — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 30 травня
- 29.05 19:45 Окупанти придумали новий захист для своєї бронетехніки: чи варто його остерігатися і про що це свідчить
- 29.05 19:21 Не завжди ідеально: відомий музикант здивував зізнанням
- 29.05 19:00 Частина киян може отримати виплати на суму від 10 до 40 тисяч грн: кому влада заплатить такі гроші
«Чудовий смак, що сподобається усім»: готуємо пісні чебуреки

Українська фудблогерка Мар'яна Хабер-Дудар під час посту пропонує приготувати для своєї родини чебуреки. Попри те, що випічка пісна, вона виходить дуже ситною та смачною. Хрустка скоринка, соковита начинка точно нікого не залишать байдужими.
Для приготування потрібно:
500 г борошна
1 ч. л. солі
50 мл олії
250 мл окропу
Інгредієнти для начинки: 50 г цибулі — дрібно нарізати, 50 г моркви — натерти на дрібній тертці, 500 г шампіньйонів — натерти на грубій тертці.
Спеції — до смаку.
Поетапний процес приготування дивіться у відео
Раніше «ФАКТИ» розповідали про нову страву «нашвидкуруч» від Людмили Борщ, що чудово замінить традиційні котлети на обід чи вечерю.
20121Читайте також: З черствого хліба готуйте крутони зі спеціями — це економно та смачно, — англійська фуд-експертка Люсі Варнава
Читайте нас у Facebook