- 00:46 «Манчестер Юнайтед» ще раз розгромив «Атлетик» і пробився до фіналу Ліги Європи: відеоогляди матчів
- 08.05 22:25 Як їсти піцу — руками чи за допомогою приборів: деякі нюанси вас можуть здивувати
- 08.05 22:00 Цю страву готують навіть мішленівські кухарі: просто, швидко та смачно
- 08.05 21:32 Ніколь Шерзінгер зізналась, через які випробування їй довелось пройти, щоб підкорити Бродвей
- 08.05 21:03 Домашні способи позбавлення від равликів: вони точно є у вас під руками
- 08.05 20:45 Усі побратими вижили, а він віддав найцінніше -життя: на Херсонщині загинув воїн з Вінниччини
- 08.05 20:33 «Міф про те, що „гарячий тур“ можна придбати у будь-який момент, дуже розповсюджений», — експертка з туризму Марина Білоножко
- 08.05 20:09 Ідеальна вечеря: готуємо спаржу «лінивим» способом, який не потребує варки
- 08.05 19:59 У Сумах матір намагалась продати власну дитину за 30 тисяч доларів
- 08.05 19:46 Готуємось до посилення банківських обмежень: яку картку вибрати
- 08.05 19:29 Все під контролем: до параду перемоги в росії відключать мобільний зв'язок
- 08.05 19:19 ЗСУ знищили важливу техніку з КНДР, яка перевершує деяку російську зброю
«Підійме бойовий дух і дасть сили нашим воїнам»: неймовірний рецепт копченої свинини

Рецепт копченого м'яса, який раніше використовувався на Великдень чи інші великі свята, тепер працює на гуманітарні потреби й потреби війни. Галина Максимчук із Івано-Франківської області на YouTube-каналі «Наші бесаги — їжа та рецепти» (автор каналу Дячук Дмитро), поділилась рецептом копченої свинини для ЗСУ.
Для приготування потрібно:
40 кг свинячих виробів (свинячі ребра, свиняча вирізка, свиняча підчеревина, свиняче філе/полядвиця)
15 л води
кмин — 1 ст. ложка
чорний перець горошком — 100 г
духмяний перець — 100 г
коріандр — 60−80 г
лавровий лист — 10 г
сіль звичайна — 1 кг
нітритна сіль — 400 г
часник — 150−200 г.
Покроковий рецепт можна побачити за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=bqIvLAKyTXc
2512Читайте також: Справжній український «червоний борщ» для воїнів ЗСУ: рецепт та тонкощі процесу
Читайте нас у Facebook