- 22:28 Модна квітка у букеті: з якими рослинами поєднувати та як продовжити життя композиції
- 22:01 Фантастично смачний соус: простота приготування та результат вас взразять
- 21:31 Народжена зіркою: батько Бейонсе згадує, як він це зрозумів
- 21:02 Попелиця руйнує сад: простий спосіб позбутися шкідників за копійки
- 20:35 Як би не було страшно на позиціях — тримався непохитно: командир міномета з Вінниччини загинув на Донецькому напрямку
- 20:07 Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично
- 19:57 «Росіяни готують удар. Є інформація, що це буде сьогодні вночі»: нардеп Костенко поділився тривожною інформацією спецслужб
- 19:54 Подяка США і жодного слова про Україну: Ломаченко оголосив про завершення кар'єри
- 19:46 Київ, Одеса, Дніпро і ще 6 обласних центрів можуть залишитися без світла: у чому причина ймовірних відключень
- 19:31 Обов'язково зробіть це з огірками на початку червня: поради досвідченої городниці
- 19:19 «Золота» капуста: на ринку з’явився овоч нового врожаю, чи варто очікувати падіння цін
- 18:59 Убивство Портнова: іспанські слідчі побоюються впливу Медведчука і що може розповісти Філатов
Рожевий хліб: оригінально, смачно та ідеально для фігури

Вінницька дизайнерка Світлана Теренчук, яка вже не один рік дотримується веганського способу життя, пропонує рецепт рожевого хліба, який у її родині обожнюють всі.
Інгредієнти
Борошно — 1 кг
Дріжджі сухі — 12 г
Сіль — 3 ч. ложки
Цукор — 3 ст. ложки
Вода — 2,5 стакани
Олія — 0,5 стакана
Сік 1 буряка
Приготування
Вичавити сік з буряка (натерти або перемолоти блендером, відкинути на сито, вичавити). Змішати всі сухі інгредієнти (борошно, дріжджі, сіль, цукор). Влити у суху суміш теплу воду й сік буряка, олію. Добре перемішати ложкою. Далі замісити руками м'яке тісто. Залишити тісто на 30 хв. у посудині, накривши рушником.
Коли тісто підійде, розділити його на частини. Сформувати хлібини. Помістити вироби на деко, застелене пергаментом.
Залишити на 30 хв., накривши рушником.
Коли хлібини підійдуть, посипати їх борошном, зробити візерунки гострим ножем. Помістити в розігріту духовку, випікати 20−30 хв при температурі 260 градусів.
А як спекти хліб на сковороді, розповіла блогерка, що пережила окупацію рф на Сумщині.
560Читайте нас у Facebook