- 08:54 Вночі ворог масовано атакував Україну ракетами та дронами: що відомо про наслідки на даний момент
- 08:18 Овнам — несподіванки, Козерогам — підбиття підсумків: гороскоп на 29 червня
- 06:35 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 28.06 22:27 Як їсти бургер згідно з етикетом: знання цих моментів позбавить вас почуття незручності
- 28.06 22:01 Такий незвичайний салат ви точно не куштували: він готується просто та швидко
- 28.06 21:30 «Розжують і виплюнуть»: Бен Аффлек відреагував на чутки про новий роман Лопес
- 28.06 21:01 Як видалити плями від фруктів: ці домашні хитрощі роблять дива
- 28.06 20:45 Сонце, мандрики та ключі від раю: як українці святкують Петра і Павла
- 28.06 20:33 Обожнював риболовлю та збирати гриби: від ворожого дрону загинув 45-річний боєць з Київщини
- 28.06 20:06 Готуємо булочки сінабон — такі смачні, що тануть у роті
- 28.06 19:56 Попереду — шалений успіх: Таро-прогноз на 29 червня
- 28.06 19:44 Першою у світі Україна отримає 20 наземних роботів-авто: навіщо вони потрібні та коли отримаємо
Салат з яловичини та перепелиних яєць — просто знахідка до святкового столу

Якщо хочете здивувати своїх гостей, то вам стане у пригоді цей рецепт. За словами кулінарки Лариси Павлюк, поєднання смаків приємно вразить кожного, хто скуштує цей салат.
Інгредієнти:
500 г відварної яловичини
9 відварених перепелиних яєць
3 маринованих огірки
1 червона цибулина
пучок зеленої цибулі, зеленого часнику
Соус
3 ст. ложки нежирної сметани
0,5 ч. ложки гірчиці
сіль, чорний мелений перець до смаку
Приготування
У каструльку кладемо філе яловичини, додаємо спеції, лавровий лист, духмяний перець горошком. Ставимо на вогонь, відварюємо до готовності. Відварюємо та очищаємо яйця. Коли всі інгредієнти готові, починаємо нарізати: м’ясо — тоненькою соломкою, яйця — навпіл, червону цибулю — тоненькими півкільцями, огірки — на четвертинки, зелень шинкуємо дрібно. Все з'єднуємо в салатниці.
Готуємо соус. Сметану з'єднуємо з гірчицею, змішуємо, додаємо до салату, також додаємо спеції, сіль та перець, регулюйте сіль до смаку, оскільки у салаті є мариновані огірки. Добре перемішуємо та подаємо до столу.
А чудовим рецептом салату олів’є, від якого на талії не буде жодного зайвого сантиметра, поділилася дієтологиня Галина Бурковська.
431Читайте нас у Facebook