- 13.05 22:27 Етикет шведського столу: деякі правила вас здивують
- 13.05 22:01 Фантастично смачний травневий салат: готується дуже швидко
- 13.05 21:31 Хто б міг уявити: таємницю Вікторії Бекхем випадково розкрив Девід
- 13.05 21:02 Догляд за півоніями у травні: ця обробка покращує цвітіння та захищає від хвороб
- 13.05 20:35 Нещодавно отримав нагороду «Лицарський хрест»: на Донеччині загинув воїн з Житомирщини
- 13.05 20:07 Духмяний кекс з кисломолочним сиром: порадуйте себе цією корисною випічкою
- 13.05 19:54 Левам — «Король Пентаклів», Тельцям — «Ієрофант», а Овнам — «Туз Жезлів»: Таро-прогноз та поради карт на 14 травня
- 13.05 19:44 Базова соціальна допомога: Сергій Коробкін пояснив, хто зможе з липня отримувати 4500 грн щомісяця
- 13.05 19:44 Китай, Австралія, Японія, Південна Корея і Швейцарія: ГУР назвало тих, хто допомагає рф робити нову ракету «Бандероль»
- 13.05 19:33 Кріштіану Роналду відреагував на дебют сина у збірній Португалії U15
- 13.05 19:22 Це буде розрив: мережа відреагувала на новину про Холостяка
- 13.05 19:03 Ворог вдарив КАБами по Харківщині та бив FPV-дронами по Нікопольщині
Книга рецептів
22:40
—
20 травня 2022
Шпинатні млинці: смачна страва для тих, хто боїться набрати зайву вагу

Рецептів млинців безліч. Шпинатні мають неймовірний оливковий колір, тонесенькі, наче паперові, а ще легкі та дуже смачні. Приготувати страву радить дієтологиня Марія Ільків.
Інгредієнти:
- Молоко 200 мл
- Яйця 2 шт.
- Шпинат 50 г
- Борошно 50 г
Готуємо:
Яйця збити, додати молоко. Продукти повинні бути кімнатної температури. Шпинат подрібнити блендером та додати до маси. Посолити. Смажимо млинці з обох боків.
Загортаємо конвертиком.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати яєчню з горіхами по-грузинськи.
738Читайте також: Неймовірний тертий пиріг «Ягідний» або «Віденське печиво»: підійдуть будь-які ягоди, навіть заморожені (відео)
Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів