- 00:00 Чемпіони Європи забили п'ять м'ячів Мбаппе та компанії і зіграють у фіналі Ліги націй: відеоогляд матчу
- 05.06 22:28 Модна квітка у букеті: з якими рослинами поєднувати та як продовжити життя композиції
- 05.06 22:01 Фантастично смачний соус: простота приготування та результат вас взразять
- 05.06 21:31 Народжена зіркою: батько Бейонсе згадує, як він це зрозумів
- 05.06 21:02 Попелиця руйнує сад: простий спосіб позбутися шкідників за копійки
- 05.06 20:35 Як би не було страшно на позиціях — тримався непохитно: командир міномета з Вінниччини загинув на Донецькому напрямку
- 05.06 20:07 Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично
- 05.06 19:57 «Росіяни готують удар. Є інформація, що це буде сьогодні вночі»: нардеп Костенко поділився тривожною інформацією спецслужб
- 05.06 19:54 Подяка США і жодного слова про Україну: Ломаченко оголосив про завершення кар'єри
- 05.06 19:46 Київ, Одеса, Дніпро і ще 6 обласних центрів можуть залишитися без світла: у чому причина ймовірних відключень
- 05.06 19:31 Обов'язково зробіть це з огірками на початку червня: поради досвідченої городниці
- 05.06 19:19 «Золота» капуста: на ринку з’явився овоч нового врожаю, чи варто очікувати падіння цін
Книга рецептів
11:19
—
1 липня 2022
Увечері готуємо — вранці вже їмо: рецепт швидких маринованих кабачків від Лізи Глинської

Переможниця і суддя кулінарного проекту «МайстерШеф» Ліза Глинська, яка раніше поділилася «швидким» рецептом маринованих помідорів, розповіла, як вона маринує кабачки, які вже готові наступного дня.
«Увечері готуємо, вранці вже їмо. Смачно, просто і корисно», — запевняє вона та додає, що такі кабачки смакують з різними гарнірами.
Складові:
- 1 кг кабачків або цукіні;
- 1 ст. л. солі (без гірки);
- 1 ч. л. цукру (без гірки);
- 4−5 зубчиків часника;
- Кріп;
- Лавровий лист;
- 1 ст. л. оцту.
Читайте також: «Дуже смачні в'ялені помідорчики»: простий рецепт від Лізи Глинської
Приготування:
- Беремо 2 невеликі пакети, ставимо їх один в одний.
- Кабачки миємо, нарізаємо на 8 частин і відправляємо у пакети.
- Кріп нарізаємо не дрібними шматками та додаємо до кабачків
- Додаємо нарізаний часник, а також лавровий лист, сіль, цукор і оцет.
- Перемішуємо, залишаємо у холодильнику, періодично перемішуючи.
- За 10−12 годин мариновані кабачки готові.
Раніше вона розповідала, як приготувати ну дуже «швидкі» мариновані кабачки, які можна їсти вже за 2−3 години.
Фото Лізи Глинської
17393Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів