- 07.07 22:27 Тест для поціновувачів гарного посуду від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 07.07 21:59 Баклажанова закуска — чарівний смак літа: за цим рецептом готується дуже легко
- 07.07 21:29 Дипфейк Дженніфер Еністон та освідчення у коханні: довірливий безробітний віддав аферистам 200 фунтів стерлінгів
- 07.07 21:00 Деякі фрукти влітку можуть бути дуже шкідливими для нас: ви цього точно не знали
- 07.07 20:34 Навіть подумати не міг, що так звані брати прийдуть на нашу землю вбивати: в бою на Сумщині поліг захисник із Хмельниччини
- 07.07 20:08 Пухкий сирний пудинг: як приготувати смачний та корисний сніданок
- 07.07 19:43 Цю зброю Київ зараз хоче отримати від Німеччини: стало відомо про таємний список
- 07.07 19:27 П'ять тисяч гривень на першокласника: в Україні запускають програму «Пакет школяра»
- 07.07 19:17 «Дуже жаль коника»: мережа відреагувала на світлини дружини Віктора Павліка
- 07.07 19:04 Овнам — «Колесо Фортуни» та несподівані зміни, Ракам — «Двійка Жезлів» та важливе рішення: Таро-прогноз на 8 липня
- 07.07 18:29 Навіщо потрібен лак для нігтів у салоні автомобіля: незвичайний та корисний лайфхак
- 07.07 18:23 Союз на словах, розбрат на ділі: як розсипається антизахідна «вісь» путіна
Для воїнів ЗСУ та всіх справжніх чоловіків: Лілія Цвіт запропонувала рецепт практичного «обіду-закрутки», який має бути у кожної господині для коханого

Популярна фудблогерка Лілія Цвіт вирішила на якийсь час відійти від приготування здоби та солодощів, і знову повернутися до заготівлі обіду в баночці, яка може стати ідеальним рішенням як для воїнів на передовій, так і для представників професій, які часто перебувають у «польових» умовах — геологів, поліцейських і т.д.
«Це справді дуже смачно! Можна вживати в їжу охолодженим, можна розігрівати, або заливати окропом. Таку закрутку добре готувати нашим захисникам або тим, хто перебуває в „польових“ умовах, де немає можливості готувати їжу», — рекомендує вона, додаючи, що і вдома така «чарівна» баночка теж не буде зайвою.
Для обіду вона запропонувала використовувати м'ясо, овочі та перловку.
Так, на порцію обіду у півлітровій банці знадобляться:
лавр. лист — 1 шт.
перець-горошок — 0,5 ч. л
м'ясо — 100 г
сіль — 1 ч. л
морква — 0,5 шт.
цибуля — 0,5 шт.
перець — ¼ шт.
перлова крупа — 70 г
Процес приготування Лілія розповіла на «свіжому» відео.
Як писали «ФАКТИ», раніше Лілія Цвіт поділилася рецептом «дуже потужного» тортика з маком та яблуками.
8463Читайте нас у Facebook