- 29.05 22:26 Як їсти пахлаву: деякі тонкощі вас здивують
- 29.05 21:59 Вареники з вишнями: смачні як гарячими, так і холодними
- 29.05 21:57 Успіх «Ворскли» та фіаско «Лівого берега»: відеоогляди перших матчів плей-оф за місця в УПЛ
- 29.05 21:29 Молодший син Девіда та Вікторії Бекхемів дав зворушливий коментар на тлі сімейного розриву з Брукліном
- 29.05 21:00 Найпоширеніші помилки при вирощуванні помідорів: не повторюйте їх, бо залишитесь без урожаю
- 29.05 20:36 Майже два роки жевріла надія: на Харківщині поліг офіцер-прикордонник з Буковини
- 29.05 20:11 Лише одна таблетка — і томати не хворіють: аптечний секрет для шаленого врожаю
- 29.05 20:08 Караїмські пиріжки: смачна випічка, яка точно підкорить гурманів
- 29.05 19:54 Стрільцям — «Мир», Дівам — «Сила», а Ракам — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 30 травня
- 29.05 19:45 Окупанти придумали новий захист для своєї бронетехніки: чи варто його остерігатися і про що це свідчить
- 29.05 19:21 Не завжди ідеально: відомий музикант здивував зізнанням
- 29.05 19:00 Частина киян може отримати виплати на суму від 10 до 40 тисяч грн: кому влада заплатить такі гроші
«Діти проситимуть готувати щодня»: неймовірно смачне та ароматне шоколадне печиво

Яких тільки рецептів печива не існує: на пиві, на розсолі… Сьогодні пропонуємо до вашої уваги дивовижне печиво на смальці.
Це печиво завжди виходить дуже смачним та ніжним, просто тане у роті. За словами кулінарки Лариси Павлюк, рецепт стане у нагоді усім, хто любить солодке.
Інгредієнти:
1 скл. смальцю,
250 г маргарину,
250 г цукру,
2 ст. л. сметани,
2 яйця,
3 ст. л. какао,
1 ч. л. амонію,
0,5 ч. л. соди,
борошна — скільки забере тісто
Приготування:
Яйця збиваємо з цукром, додаємо до цієї маси м’який маргарин і смалець та ще раз збиваємо. Соду гасимо оцтом, амоній — у сметані, та додаємо до яєчно-масляної маси. Борошно з какао просіюємо через сито та замішуємо м’яке тісто.
Розкочуємо тісто, приблизно 0,5 см товщиною, посипаємо шоколадними крапельками.
Формочкою вирізаємо кругле печиво, викладаємо на деко, вистелене пергаментним папером.
Печемо в розігрітій до 180 градусів духовці 15 — 20 хв.
Раніше «ФАКТИ» писали про Афогато — це найпопулярніший кавовий десерт у світі.
Читайте нас у Facebook