- 22:27 Наймодніший сувенір-2025: як вибрати подарунок
- 21:59 Чудова заправка для салатів: готується просто і швидко
- 21:29 Дженніфер Лопес святкуватиме день народження концертом у Туреччині
- 21:00 Робіть це під час ходьби й можете за місяць втратити до 4 кілограмів ваги
- 20:55 «Шахтар» зіграв у гостях внічию з «Ільвесом» і вийшов у відборі Ліги Європи на турецького гранда: відеоогляд матчу
- 20:35 Він мав позивний «Меджик», що означає чарівник: під Куп’янськом поліг 28-річний воїн з Запоріжжя
- 20:07 Консервовані огірки з кетчупом: незвично, але дуже смачно
- 19:39 Україна розгортає десятки тисяч перехоплювачів, щоб зупинити російські «Шахеди»
- 19:14 Вперше за довгий час: популярна телеведуча звернулася до мережі
- 19:02 Близнюкам — «Дама мечів» та рішучість, Терезам — «Лицар Жезлів» та бурхливі емоції: Таро-прогноз на 18 липня
- 18:44 путін вже відповів на ультиматум Трампа: аналітик пояснив задум кремля
- 18:30 У Польщі закривають притулки для українських біженців
Абрикосове варення на сковороді: неймовірно смачно та просто

Це найкраще варення для приготування рогаликів або, наприклад, тертого пирога. Взимку, за словами кулінарки Юлії Сімончук, відкрили — і маєте шматок літа в хаті.
Інгредієнти:
абрикоси — 0,5 літри з добрим вершком почищених і подрібнених;
цукор — 0,5 літри з вершечком;
лимонна кислота — на кінчику ножа.
Приготування:
Назва «на сковорідці» не просто так, адже готуємо варення саме в сковорідці. Найкраще у чавунній.
Кількість порцій можете регулювати в залежності від розмірів вашого посуду. Кидаєте абрикоси на пательню, ставите на максимальний вогонь і з часу закипання засікаєте рівно 5 хв. Далі додаєте цукор, і знову чекаєте поки почне кипіти/булькати, і знову засікаєте 5 хв. Прокипіло цей час, і кидаєте дрібку лимонної кислоти і ще тримаєте 1 хвилину кипіння. Увесь час кипіння час від часу помішуєте щоб не пригоріло. Знімаєте з вогню, перекладаєте в стерильну банку та закатуєте.
А ще пропонуємо приготувати вишневе варення на сковороді без кісточок, бо впевнені, що справжні ласуни оцінять цей рецепт
Читайте нас у Facebook