- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 23:17 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
Пряний морквяний кекс: ідеально для холодних осінніх вечорів

Випічку кулінарка Валентина Кошова намагається робити не тільки смачною, але й корисною. Такий морквяний кекс можна з'їсти на сніданок або взяти шматочок ароматної випічки до чаю ввечері.
Інгредієнти:
300 г моркви
170 г борошна
250 г дрібного цукру
80 г родзинок
100 мл олії
2 яйця
1 ч. л. соди
на кінчику чайної ложки меленої гвоздики
1 ч. л. кориці
0,5 ч. л. мускатного горіха
Приготування:
Родзинки залийте гарячою водою і залиште на 30 хв. для набухання, воду злийте, родзинки обсушіть серветкою. Моркву натріть на тертці. Борошно просійте в миску і змішайте з содою, гвоздикою, корицею і мускатним горіхом. Яйця збийте в піну, додаючи цукор, поступово влийте олію, не припиняючи збивати. Додайте борошно, ретельно перемішайте. Додайте в миску терту моркву, добре перемішайте. Родзинки обваляйте в 1 ст. л. борошна, щоб вони більш рівномірно розподілялися по коржу. Додайте родзинки до тіста. Випікати приблизно 45 хв. при температурі 175 градусів. Готовність перевіряйте дерев'яною паличкою.
3375Читайте також: Морквяно-сирні кекси — ідеальний сніданок для перебірливої дитини
Читайте нас у Facebook