- 12:50 Титулований футболіст, який грав проти України, уникнув смерті після тижня у комі та підписав новий контракт
- 12:46 Ускладнення після пластики: в Україні створили механізм підтримки для пацієнтів
- 12:40 Росіяни знову скинули на Харків керовану авіабомбу, постраждала медустанова
- 12:36 Ледь не втопився чи стало погано? З Кадировим стався інцидент у Туреччині
- 12:20 «Директорка школи промовилася знайомій, що здала окупантам всю нашу сім’ю»: дружина цивільного заручника
- 12:07 По-іншому не вийде: Зеленський пояснив, чому наполягає на зустрічі з путіним
- 11:59 «Люблю»: Андрій Бєдняков вразив зізнанням
- 11:44 Запускаємо масштабне виробництво дронів-перехоплювачів: Зеленський розкрив деталі про багатомільярдні домовленості з партнерами
- 11:34 Що буде з доларом до кінця літа: НБУ витрачає на утримання курсу майже мільярд на тиждень
- 11:23 Поважаю думку суспільства: Зеленський відреагував на протести щодо незалежності НАБУ і САП
- 11:11 На автошляхах України з'явився новий знак: що він радить водіям
- 10:44 Грози та град йдуть із заходу: якою буде погода у вихідні 26 та 27 липня
Книга рецептів
11:51
—
7 жовтня 2022
Головне — порядок закладки та пропорція: готуємо найсмачніший салат на зиму без стерилізації

Зимовий раціон допоможе урізноманітнити різна консервація, у тому числі й салати, наприклад, з печерицями та перцем, який може бути і закускою, і гарніром.
Автори «Моя дача. Сад та город» пропонують приготувати консервований салат з баклажанами та солодким перцем, звертаючи увагу на те, що головним є чітке дотримання порядку закладання овочів та пропорцій.
Складові:
- Цибуля — 0.5 кг;
- Морква — 0.5 кг;
- Баклажани -1 кг;
- Πерець солодкий — 1 кг;
- Πомідори — 2 кг;
- 1 стол. ложка цукру;
- 1 стол.лож.солі;
- 100 г оцту 6%;
- 200 г рослинного масла.
Πpиготування:
- Овочі нарізати крупно, моркву і цибулю — товстими кільцями, баклажани — товстими напівкільцями, помідори — дольками.
- У такому порядку (помідори — останніми) викласти овочі в каструлю, довести до кипіння і, не помішуючи, варити на невеликому вогні 35−40 хвилин.
- Розкласти по стерилізованих банках і відразу закатати. Укутувати до остигання консервації не потрібно.
Раніше кулінарка Лариса Павлюк запропонувала законсервувати овочевий салат із квасолею. Він може чудово підійти й для швидкого приготування супу.
Фото «Моя дача»
543Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів