- 17:53 Міністр національної єдності у відрядженні чи втік? Що відомо про ситуацію навколо Олексія Чернишова
- 17:23 кремль знову лякає «брудною бомбою»: ISW попереджає про спробу зірвати західну допомогу Україні
- 17:09 Виїхав з України: Зеленський анонсував розслідування зборів на лікування Назарія Гусакова, який зник після скандалу з донатами
- 16:52 Пенсіонерам нарахують додаткові гроші від ООН: хто та які суми отримає
- 16:24 Нема чого воювати: Гаррі новими світлинами з дітьми звернувся до свого батька
- 15:53 Головне — не забити смак спеціями: рецепт ідеального шашлика від Володимира Ярославського
- 15:23 У естонській розвідці прогнозують зменшення дронових атак по Україні
- 14:53 Баба Ванга не знала про них: названо 6 загроз з космосу, які можуть знищити Землю у будь-який момент
- 14:22 Війна між Ізраїлем та Іраном не вплине на ситуацію в Україні: чому так вважають в Німеччині
- 13:50 Добре горить: у ГУР показали, як палає російський товарняк із пальним
- 13:49 «Винахідливим» бійцям ЗСУ будуть доплачувати: за що можна буде отримати «додаткові» гроші
- 13:21 Яка зброя може змінити перебіг війни в Україні: експерти пояснили
Його появою ми зобов’язані моркві по-корейськи, рецепт якої й був пізніше адаптований для приготування буряка. Одразу обирайте солодкий і яскравий буряк, а от кількість перцю та часнику можна підбирати до смаку, виходячи з того, наскільки гострі страви ви любите, пояснює кулінарка Світлана Юрченко.
Інгредієнти:
2 червоних буряки (більші від середнього розміру)
4−5 зубки часнику
50−75 мл соняшникової олії
3 ст. л. оцту 9%
3 ст. л. цукру
сіль — до смаку
10 волоських горіхів
0,5 ч. л. перцю чилі
чорний мелений перець на кінчику ножа
Суміш спецій:
1 ч. л. сушеної петрушки
1 ч. л. чорного духмяного перцю
1 ч. л. гвоздики
2 ч. л. коріандру
Приготування
Буряк натираємо на «корейську тертушку», додаємо подрібнений часник, змелені горіхи, 1 ч. л. суміші приправ, сіль, цукор, оцет, олію, 0,5 ч. л. перцю чилі та мелений чорний перець. Все перемішуємо добре руками та залишаємо на 3−5 годин в прохолодному місці.
А як приготувати смачний салат-закуску, розповідала українська блогерка Людмила Борщ.
2672Читайте нас у Facebook