- 03.07 22:28 Що означають сувеніри з «оком»: деякі нюанси ви напевно не знали
- 03.07 22:01 Маринована моцарела: простий рецепт справжнього делікатесу
- 03.07 21:32 Все ще попереду: Орландо Блум про нове життя після розриву з Кеті Перрі
- 03.07 21:03 Найкращий сніданок для покращення роботи кишківника: допоможе секретний інгредієнт
- 03.07 20:36 Отримав сім поранень на фронті: на Луганщині загинув гранатометник зі Львівщини
- 03.07 20:09 Ястремська після сенсації на Вімблдоні перемогла на тай-брейку непоступливу росіянку
- 03.07 20:09 Котлети із пшона: бюджетна страва, яка сподобається кожному
- 03.07 19:46 Революція у використанні дронів чи просто підставка: на передовій помітили дивне використання FPV-дронів
- 03.07 19:20 Картопля фрі, млинці, морозиво: популярна співачка вразила своїм раціоном
- 03.07 19:01 Овнам — «Маг» та приплив енергії, Ракам — «П'ятірка жезлів» та важкий вибір: Таро-прогноз на 4 липня
- 03.07 18:35 Прошу переглянути: конгресмен звернувся до Трампа через скандал із зупинкою допомоги Україні
- 03.07 18:11 Далі буде: прокуратура оголосила про підозру київському таксисту, який напав на Тоню Матвієнко
«Жери та худни»: рецепт овочевого супу від Алли Пугачової

Співачка Алла Пугачова, попри вік, продовжує дивувати шанувальників своєю зовнішністю. Щоб відгадати «секрети вічної» молодості артистки, шанувальники діляться рецептами страв, які начебто вона готує для своїх близьких. І разом з жареними огірками часто згадують супи, зокрема, її знаменитий сирний супчик.
Ще один суп за рецептом Примадонни Максим Галкін особисто готує багато років. Саме він і дав страві таку назву.
Суп за інгредієнтами та способом приготування дуже схожий на традиційний грецький квасоляний суп — фасоладу, пише один з фанатів співачки у соцмережі.
Страва виходить густою, ситною, але можна не боятись після неї погладшати, бо супчик має «мінусову калорійність».
Кількість продуктів треба розраховувати залежно від обсягу води та кількості їдоків.
На трьох потрібно:
1 літр води
1 молодий цукіні середнього розміру
1 велике стебло цибулі-порею
3 зубчики часнику
1 банка томатів у власному соку (200 г)
1 банка консервованої білої квасолі (200 г)
3 столові ложки оливкової олії
- сіль, перець, зелень до смаку
Приготування:
У каструлю влити оливкову олію та трохи обсмажити подрібнений часник.
Стебла цибулі нарізати півкільцями, кабачок — кубиками й тушкувати 5 хвилин.
Додати томати із соком (можна їх подрібнити блендером) та квасолю. Залити водою.
Дати закипіти. І на невеликому вогні потомити 15 хвилин.
Наприкінці посолити, поперчити, додати зелень.
При подачі додати в тарілки оливки та солодку червону цибулю. Вони нададуть страві особливої пікантності та прискорять травлення.
Нашим читачам також сподобались фірмові страви Примадонни — котлети з яблуками та «шарліпупа».
58761Читайте нас у Facebook