- 20:06 Кабачкові млинці з «Фетою»: нове звучання популярної страви
- 19:54 Терезам — «Десятка Пентаклів», Скорпіонам — «Імператриця», а Стрільцям «Ієрофант»: Таро-прогноз та поради карт на 23 липня
- 19:31 Американську ядерну зброю вперше за понад 15 років розгорнули у Британії: що відбувається
- 19:04 В Україні недоступна монетизація в TikTok: в чому річ
- 18:44 Хмари сарани атакують Південь України: під загрозою врожай, екосистема і безпека мешканців
- 18:41 Бензин по 70 та автогаз по 40 гривень: експерт розповів про небезпеку на ринку пального
- 18:29 НАБУ перетворилось на непрозору структуру з агентами фсб, а антикорупційні активісти цього не помічають, — Михайло Шнайдер
- 18:17 20-річну сестру принців Гаррі та Вільяма знайдено мертвою у власному будинку: що відомо
- 18:02 НАБУ потрібно було реформувати ще кілька років тому, — Олег Постернак
- 17:54 Історичне фото: Ірина Білик заінтригувала мережу
- 17:32 Йому некомфортно: чому принц Гаррі радий, що Меган Маркл опинилася у центрі уваги
- 17:24 Де і коли безкоштовно дивитись онлайн «Полісся» — «Санта-Колома»: розклад трансляцій та прогноз на відбірний матч Ліги конференцій
Соковиті крученики із начинкою: ідеально до будь-якого гарніру

Якщо вашу родину вже не радують традиційні котлети, приготуйте для неї крученики. Ця гаряча страва стане чудовим доповненням як до святкового, так і буденного столу, адже вона надзвичайно смачна і ситна, впевнена фудблогерка Юлія Сімончук.
Інгредієнти:
- мʼясо (куряче філе, свинина) — 1 кг (±);
- вершки або сметана (жирні) — 200 мл;
- гриби — 300 г;
- цибуля — 2 шт.;
- морква — 1 шт.;
- сир твердий — 50−70 г;
- часник — 1−2 зуб.;
- сіль, перець — до свого смаку;
- олія, масло вершкове — для смаження;
- вода — 150 — 200 мл;
- зелень — за бажанням.
Приготування:
Нарізати на шматки мʼясо, відбити (під плівкою), посолити, поперчити, дати промаринуватися 20 хвилин. Тим часом готуємо начинку: обсмажити на олії (+масло) цибулю з морквою та грибами, посолити, поперчити й додати натертий сир. Перемішати.
Викласти начинку на відбите мʼясо, загорнути рулетиком, скріпити зубочисткою. Обсмажити на олії з усіх сторін крученики до золотистості. Вийняти зі сковорідки, звільнити від зубочисток.
Додати в олію на сковороді порізаний часник, трохи води, щоб рідина охолодилась. Решту води змішати з вершками й долити у сковорідку. Повернути сюди всі крученики й тушкувати під кришкою до готовності, в процесі перевернути. Зняти з вогню і додати зелень (за бажанням). Подавати до будь-якого гарніру.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти супу «Італійський» та неймовірно смачного чізкейку-пахлави від Валі Саєнко.
4548Читайте нас у Facebook