- 12.05 22:26 Чому багаті люди здають у ремонт своє взуття: ці секрети можуть стати вам у пригоді
- 12.05 21:59 Незвичайний соус з квашених овочів: смачно так, що не відірватися
- 12.05 21:32 Наснився сон: сенсаційні заяви Шакіри про сингл двадцятирічної давності
- 12.05 21:03 На що звернути увагу перед укладенням договору оренди житла: це вбереже вас від проблем
- 12.05 20:45 «Носити прикраси — мистецтво. Щоб мати стильний вигляд, треба знати деякі секрети», — експертка зі стилю Ірина Бейлі
- 12.05 20:33 Для дружини та доньки він був опорою: на Покровському напрямку загинув воїн із Дніпропетровщини
- 12.05 20:25 Померла зірка «Діамантової руки» та інших фільмів Гайдая
- 12.05 20:08 Ароматні ліниві вареники з маком: будете готувати їх ледь не щодня, бо це смакота
- 12.05 19:52 Близнюкам — «Закохані» та важливе рішення, Рибам — «Смерть» та початок нового етапу: Таро-прогноз на вівторок, 13 травня
- 12.05 19:48 Отримати допомогу від держави зможуть більше переселенців: що вирішив Кабмін
- 12.05 19:46 За рік подорожчали на 75%, а за тиждень на 13%: які продукти зростають у ціні в Україні
- 12.05 19:21 Особливий день: відома шеф-кухарка похрестила доньок
Готуємось до відпочинку на природі: рецепт соковитих реберець, що тануть в роті

Страви із свинини дуже популярні в українській кухні. Існує безліч рецептів приготування реберець, наприклад, у під глазур`ю, для якої використовують джем та гранатовий сік.
Авторка ресурсу SmachnoGrad запропонувала свій рецепт реберець, які просто тануть у роті. Жінка зізнається, що це — улюблена страва її чоловіка.
Інгредієнти
- Свинячі реберця — 500 г;
- Соєвий соус — 2 ст. л.;
- Гірчиця — 1 ч. л.;
- Мед — 3 ч. л.;
- Оливкова олія — 1 ст. л.;
- Кетчуп (томат) — 2 ст. л.;
- Сіль — 1 ч. л. з гіркою (за смаком);
- Перець чорний та червоний мелений — за смаком.
Приготування:
Реберця промити, просушити паперовими рушниками.
Додати всі інші інгредієнти, натерти реберця, накрити плівкою та відправити в холодильник маринуватись на 4−6 годин (чи на ніч).
Замариновані реберця перекласти в жаростійкий посуд, накрити мокрим папером для запікання, а потім накрити фольгою, зробивши в ній невеличкі отвори.
Відправити в розігріту до 180 °C духовку на 30 хв. Вийняти реберця, змастити рештками маринаду та відправити у духовку ще на 20 хв при температурі 160 °C.
Готові реберця смакуватимуть із запеченою картопелькою.
Раніше учасник шоу «МастерШеф» з Вінниці Олександр Горчаков поділився рецептом давньої української страви шпундри, яка готується з реберцями та буряками.
Фото «СмачноГрад»
2040Читайте нас у Facebook