- 15:41 Молода картопля на пательні: рецепт «без зайвого клопоту», який стане вашим улюбленим
- 15:21 росію офіційно визнали винною у збитті Boeing MH17 над Донбасом
- 14:50 Вогонь!: мережа в шоці від старого хіта популярного артиста
- 14:49 Вбивці «механіки»: автоексперт назвав типові помилки, яких припускаються навіть досвідчені водії
- 14:23 «Викликає погані спогади»: український дипломат розкритикував Мерца за секретність у постачанні зброї Україні
- 14:01 Для студентів-медиків планують запровадити обов'язкову військову підготовку
- 13:32 рф та Україна роблять так, щоб інша сторона розсердила першою Трампа, — ЗМІ
- 13:16 Напишу відверто: мережа відреагувала на виступ «Циферблата» на Євробаченні-2025
- 13:11 Гучна справа: в Іспанії затримано Олега Гладковського
- 12:54 «15 травня буде лише черговий етап імітації переговорного процесу, мета якого — затягування процесу до осені», — Олександр Коваленко
- 12:45 Гра на виживання: чи приїде путін у Стамбул для зустрічі з Зеленським?
- 12:20 Це помста: після ДТП, в якій постраждала дитина, її батько-свідок опинився у військкоматі, а потім у лікарні
Ніжна вівсянка «Два молока»: кращого сніданку не вигадати

Що приготувати на сніданок, щоб і часу витратити небагато, і страва вийшла смачною? Це питання, здається, вічне.
Яєчня, омлет, вівсяна каша, грінки стали класикою ранкового прийому їжі. А що, якщо ці традиційні страви приготувати по-новому?
Рецептом найніжнішої вівсянки «Два молока» поділилася кулінарка Ольга Носуль, яка раніше пропонувала приготувати десерт «Розрада в дощовий день».
- Ця страва схожа на десерт, але готується вона без цукру, — каже Ольга Носуль. — Сіль теж не потрібна. Кількість вівсяних пластівців і молока варіюйте за смаком. Що жирніше молоко, то буде більш кремоподібна консистенція. Рецепт такий.
Вівсянка «Два молока»
Вівсяними пластівцями «вистелити» дно сковорідки і залити молоком. Щойно закипить, вимкнути. Вівсянку помістити в піалу і додати 3−4 ложки холодного молока. Доповнити сезонними улюбленими ягодами чи фруктами за смаком.
Нагадаємо рецепт троянд із картопляного пюре.
Фото Ольги Сметанської
1600Читайте нас у Facebook