- 01:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 05.07 22:27 Шведський стіл: ці правила найчастіше порушуються
- 05.07 22:00 Сало, смак якого вас захопить: готується швидко і просто
- 05.07 21:31 Замовляли бургери та картоплю фрі: Шакіра у своєму світовому турне влаштувала відпустку із синами
- 05.07 21:02 Це найгірший метод приготування картоплі: намагайтесь його уникати
- 05.07 20:35 Пів року боровся за життя: майор з Рівненщини не пережив важкого поранення на фронті
- 05.07 20:07 Морквяно-яблучне печиво: можна тим, хто боїться погладшати
- 05.07 19:50 «Динамо» програло колишньому клубу Мілевського у стартовому спарингу в Австрії: відеоогляд матчу
- 05.07 19:42 Влітку зросте ціна на цукор: скільки будемо платити за кілограм
- 05.07 19:17 Трамп пообіцяв Зеленському розібратися, чому зупинилося постачання американської допомоги
- 05.07 19:02 Близнюкам — «Трійка кубків» та зміни, Левам — «Дев'ятка денаріїв» та відверта розмова: Таро-прогноз на 6 липня
- 05.07 18:34 Призупинення постачання зброї зі США стосується не тільки України, — ЗМІ
Квашені хрусткі огірочки: зберігайте рецепт на наступний рік, бо це дійсно смакота

Огірочки, засолені за цим рецептом, будуть хрусткі та в міру кислі. Можна використовувати для приготування салатів чи просто смакувати, ділиться кулінарка Маргарита Хоменко.
Пропорція на банку 3 л:
1,5 кг огірків (може бути більше/менше)
Зелень: кріп, листя малини, смородини, хрону
70 г солі
Спеції: кілька горошин духмяного перцю, лавровий лист
2−3 зубчики часнику
1 ст. ложка горілки
Приготування
Огірки миємо, відрізуємо «попки». На дно банки викладаємо більшу частину зелені, часник, спеції. Потім укладаємо щільно огірки. Всипаємо зверху сіль, вливаємо горілку, накладаємо зверху зелень. Заливаємо холодною водою, закриваємо кришкою. Кришки краще брати спеціальні для квашення. Можна маринувати також у відрах, головне, щоб зверху огірки були добре покриті зеленню. Вже через 4−5 днів можна відкривати та їсти.
А як приготувати неймовірні малосольні огірочки, «ФАКТАМ» розповідала кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.
50528Читайте також: Огірки в гірчичному маринаді: дуже смачна закрутка на зиму
Читайте нас у Facebook