- 09:54 Христина Орбакайте на людях «впала на коліна» перед матір’ю: що трапилося
- 09:36 Футболіст збірної України показав новонародженого сина
- 09:26 Грошова допомога у серпні: кому потрібно написати заяву у ПФУ
- 08:56 «Перемир'я» путіна завершилося: де в Україні лунали вибухи та працювала ППО
- 08:22 путін відкинув запропоноване Україною та її союзниками велике перемир’я з 12 травня
- 08:18 Овни зіткнуться зі зрадою, Леви — з провокацією, а ризик Козерогів виявиться невиправданим: гороскоп на 11 травня
- 10.05 22:54 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 10.05 22:26 «Кольорова ходьба»: японський тренд, який багатьом сподобається
- 10.05 21:58 Горіхово-маковий пиріг: простий рецепт випічки до чаю та кави
- 10.05 21:31 Їй не до того: розкрито причину, чому Дженніфер Лопес пропустила Met Gala
- 10.05 21:02 Найкраще природне джерело калію для помідорів: покладіть у лунку під час посадки й збирайте плоди відрами
- 10.05 20:45 «Мистецтво — це мова серця, і квіти говорять нею напрочуд тонко», — художниця Гелена Павленко
Кіш з бринзою, шпинатом та помідорами: готується швидко та легко

Кіш — страва французької кухні. Зазвичай це відкритий пиріг з начинкою. Сьогодні кіш можна купити у багатьох ресторанах та кафе Києва, проте набагато економічніше буде приготувати цю смакоту вдома.
Рецептом кішу з бринзою, шпинатом та помідорами поділилась продюсерка та кулінарка-любителька Анжела Норбоєва, яка раніше радила приготувати пряне печиво на гречаному меду.
- Я люблю цю страву за святковий вигляд при мінімумі часу на приготування, — каже Анжела Норбоєва. — Рецепт такий.
Кіш з бринзою, шпинатом та помідорами
Тісто:
- 350 г борошна,
- 150 г масла вершкового,
- 50 г сметани,
- 2 яйця,
- сіль та цукор по дрібці
Замісити гладке тісто. Якщо буде розсипатися, додати пару ложок холодної води.
Начинка:
- 250 г бринзи або фети,
- 200 г шпинату,
- по кілька гілочок кропу і петрушки,
- пару зелених цибулинок,
- 3 яйця,
- 200 г вершків 20%,
- спеції за смаком.
Бринзу роздавити виделкою, зелень трохи спасерувати на маслі або воді на пательні, все змішати і залити сумішшю з яєць і вершків. Зверху розкласти помідори — черрі або нарізані скибками. І притрусити тертим пармезаном.
Тісто викласти у вигляді мисочки у роз'ємну форму 24 см. Мисочка має мати бортики .
Застелити тісто пергаментом і висипати сиру квасолю, щоб придавила тісто. Випікати хвилин 15, потім дістати з духовки, забрати квасолю і влити начинку. Випікати протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати теплим.
Нагадаємо рецепт парових вареників з сирного тіста.
Фото з альбому Анжели Норбоєвої
1613Читайте нас у Facebook