Рецептом діляться автори тг-каналу «Ідеї для сніданку та вечері», зазначаючи, що у гірчичний соус можна додати свіжу зелень, або прикрасити нею вже готову страву.
Інгредієнти:
Картопля — 700−800 г;
Сир твердий — 50 г;
Олія — 50 мл;
Гірчиця — 2 ч. л.;
Перець свіжомелений — за смаком;
Сіль — за смаком;
Зелень свіжа — за смаком.
Приготування:
РЕКЛАМА
Картоплю відваріть у підсоленій воді.
Для соусу ретельно збийте олію та гірчицю, додайте сіль та перець за смаком.
Сир натріть на великій тертці.
Гарячу варену картоплю придавіть товкачем, перекладіть на деко і полийте соусом.
Готувати 15 хвилин у духовці, розігрітій до 180 градусів.
Посипте сиром та потримайте в духовці ще 5 хвилин.