- 08:42 Ціль — НПЗ: вночі ворог масовано атакував Кременчук дронами та ракетами
- 08:17 Левам варто навести лад у думках та справах, а Рибам — не чинити опір несподіваним змінам: гороскоп на 21 червня
- 08:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
Дуже смачні котлети без хліба та яєць: сподобаються і дорослим, і дітям

Влітку немає нічого смачнішого, ніж дістати з холодильника холодну котлету та з'їсти зі шматочком чорного хліба або зі свіжим огірком чи помідором. Звичайно, не менш смачні котлети, щойно зняті зі сковорідки. Вони гарні із салатом, картопляним пюре, гречкою.
Тільки ось готувати котлети не кожному подобається. Здається, що це довго і клопітно.
Рецепт, яким поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, розбиває ці стереотипи. Тим більше, що купити якісний готовий фарш зараз не проблема. У багатьох спеціалізованих магазинах тільки виберіть м'ясо — і його перетворять на фарш за лічені хвилини. Але якщо можете зробити це самі вдома, то ще краще.
— Ці котлетки сподобаються і дорослим, і дітям, — каже Елла Іванова. — Спробуйте приготувати — гадаю, ви оцінете.
Котлети без хліба та яєць
- 300 г фаршу (суміш свинини та яловичини)
- Сіль
- Перець
- Дрібка соди
- 1 чайна ложка кукурудзяного крохмалю
- 1 чайна ложка сметани
- Сушений часник
- Сушена петрушка
Змішуємо інгредієнти. Формуємо котлети. Обсмажуємо із двох сторін. Потім додамо трохи води та протушкуємо до готовності. Подаємо з аджикою та свіжою зеленню.
І приємного апетиту!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти найніжнішої рваної телятини від Валі Саєнко, а також теплого салату з овочами та куркою.
Фото з альбому Елли Іванової
10872Читайте нас у Facebook