- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Овочеве рагу із зеленню: можна їсти і гарячим, і холодним

Кабачки та картопля можуть стати чудовим тандемом у багатьох стравах: салатах, рагу, пиріжках… Такі страви не лише смачні та ситні, а й досить бюджетні. І ще один плюс — швидко та просто готуються.
Рецептом овочевого рагу із зеленню поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка нещодавно рекомендувала приготувати бабагануш — неймовірно смачну страву з баклажанів.
- Таку страву можна швидко приготувати на вечерю, — каже Ардія Діаманті. — Її аромат вас зачарує, а смак не залишить байдужим. Зелень підійде будь-яка: кріп, петрушка, селера, кінза чи базилік. А ось рукола не для цієї страви. Картопляно-кабачкове рагу можна їсти гарячим і холодним. І це теж одна з переваг.
Картопляно-кабачкове рагу (на дві порції)
- Картопля середня — 4 штуки
- Кабачок маленький — 2 штуки
- Баклажан -1 штука
- Морква -1 штука
- Сіль
- Чорний перець
- Зелень (за смаком)
- Оливкова олія — 4 столові ложки
- Сметана — 2 столові ложки
Картоплю, баклажан і моркву підсмажити на оливковій олії до напівготовності. Додати кабачки, нарізані кільцями, і просмажити ще кілька хвилин. Залити водою і тушкувати до готовності. Наприкінці посолити та додати зелень. Під час подачі доповнити сметаною.
І смачного!
Нагадаємо рецепт брускети з томатами та твердим сиром.
Фото з альбому Ольги Сметанської
1459Читайте нас у Facebook