- 00:00 Чемпіони Європи забили п'ять м'ячів Мбаппе та компанії і зіграють у фіналі Ліги націй: відеоогляд матчу
- 05.06 22:28 Модна квітка у букеті: з якими рослинами поєднувати та як продовжити життя композиції
- 05.06 22:01 Фантастично смачний соус: простота приготування та результат вас взразять
- 05.06 21:31 Народжена зіркою: батько Бейонсе згадує, як він це зрозумів
- 05.06 21:02 Попелиця руйнує сад: простий спосіб позбутися шкідників за копійки
- 05.06 20:35 Як би не було страшно на позиціях — тримався непохитно: командир міномета з Вінниччини загинув на Донецькому напрямку
- 05.06 20:07 Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично
- 05.06 19:57 «Росіяни готують удар. Є інформація, що це буде сьогодні вночі»: нардеп Костенко поділився тривожною інформацією спецслужб
- 05.06 19:54 Подяка США і жодного слова про Україну: Ломаченко оголосив про завершення кар'єри
- 05.06 19:46 Київ, Одеса, Дніпро і ще 6 обласних центрів можуть залишитися без світла: у чому причина ймовірних відключень
- 05.06 19:31 Обов'язково зробіть це з огірками на початку червня: поради досвідченої городниці
- 05.06 19:19 «Золота» капуста: на ринку з’явився овоч нового врожаю, чи варто очікувати падіння цін
Квасолевий салат із маринованими огірками: смачно так, що не відірватися

Якщо ви зголодніли, з'їжте страву з квасолею, і ви будете відчувати ситість півдня. Багато хто уникає квасолевих ласощів з однієї причини — квасоля вариться досить довго, якщо її не замочити на ніч. Але є вихід. Купіть консервовану квасолю. Вона продається в будь-якому супермаркеті. Причому, кількох різновидів.
Рецептом чудового квасолевого салату поділилася відома кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт домашніх сирників на жовтках.
- Цей салат дуже смачний, хоча інгредієнти в ньому досить прості, — каже Елла Іванова. — Рецепт такий.
Квасолевий салат
- 1 банка консервованої квасолі
- 2 буряки
- 5 маринованих огірочків
- 1 цибулина
Для заправки
- 1 чайна ложка гірчиці в зернах
- Сіль — за смаком
- Чорний перець — за смаком
- 2 столові ложки соняшникової або оливкової олії
- 1 чайна ложка оцту або лимонного соку
Буряк запекти до готовності. Натерти на тертці. Цибулю порізати кільцями або кубиками. З'єднати буряк і цибулю з іншими інгредієнтами. І заправити заправкою з рослинної олії, лимонного соку та спецій.
І смачного!
Нагадаємо рецепт бурякового салату з дуже смачною заправкою.
Фото з альбому Елли Іванової
25961Читайте нас у Facebook