- 19:10 «По Кримському мосту вдалося на все»: Зеленський оцінив ефективність операцій СБУ
- 18:49 Червень не вибачає помилок: як правильно підживити томати саме зараз, щоб виросли здорові та ароматні плоди
- 18:25 Секретні тюрми для українських військовополонених: правозахисники розкрили масштаб російських репресій
- 17:48 Коли пенсійний фонд мовчить: відомий експерт порадив, як перевірити правильність нарахування пенсії
- 17:31 Міжнародні члени комісії з добору директора БЕБ не вважають зв’язки кандидатів з рф проблемою
- 17:22 «Відплата путіна» ще не реалізована всерйоз: у США назвали строки та можливі цілі росіян
- 16:53 Так роблять справжні німці: як повернути свіжість пралці за допомогою таблетки для посудомийки
- 16:24 Поведінка Меган Маркл та принца Гаррі у лікарні викликала підозри в обмані
- 15:47 Яке листя потрібно видаляти у томатів, і чи взагалі це потрібно робити
- 15:23 Як швидко рф зможе відновити знищені літаки: прогноз аналітиків
- 14:54 Не наважувалася у 20, але одягла у 55 років: Дженніфер Лопес стала активно використовувати «боді помсти»
- 14:22 В окупованому Мелітополі горить завод «Гідромаш», який загарбники використовують як військову базу
Крем-супи вирізняються ніжною консистенцією. Ласувати ними в холодний осінній день — райська насолода. До таких супів зазвичай подають грінки або тости.
На перший погляд, здається, що приготування такого супу — процес довгий і нудний. Але це тільки здається. Раз приготувавши такий суп, будете це робити знову і знову. Крм-супи дуже популярні в меню ресторанів. То чому ж не приготувати такі ласощі в домашніх умовах?
Рецептом страви, яка сподобається і дорослим, і дітям, поділилася кулінар Ардія Діаманті.
- Цей суп легкий і водночас досить ситний, — каже Ардія Діаманті. — Подавайте його гарячим. Як варіант подібний суп можна приготувати на курячому або овочевому бульйоні.
Овочевий крем-суп
- Відварена картопля — 4 штуки
- Відварена морква — 2 штуки
- Відварена цибуля — 2 шт
- Сіль
- Чорний перець
- Оливкова олія
- Свіжа зелень (за смаком)
Відварені овочі пропустити через блендер, додавши картопляний відвар та оливкову олію, посолити і поперчити. Збити до однорідної консистенції. Подавати з грінками та свіжою зеленню — кропом або петрушкою.
І смачного!
Нагадаємо рецепт французького цибулевого супу.
Фото з альбому Ольги Сметанської
403Читайте нас у Facebook