- 15:56 Фіксація двома камерами, і не тільки: як змінять вимоги до техогляду з 1 липня
- 15:24 Бензин А-95 може подорожчати на 10 гривень за літр: що може цьому завадити
- 14:55 Перебували у російській неволі понад два роки: в Україну повернулася чергова група поранених захисників
- 14:54 Прожитковий мінімум у липні: чи зростуть пенсії, соціальні виплати та зарплати
- 14:23 Приїхав до України розбирати завали й загинув: історія американця Фреда Гранді, якого вбила росія
- 14:10 «Завалив та їв два тижні»: ГУР оприлюднило докази канібалізму серед окупантів
- 13:52 Тримайся: під Києвом розпочато зйомки романтичного реаліті
- 13:22 Курс долара до кінця червня: що загрожує стабільності американської валюти
- 13:21 Майже в 10 разів більше за мінімальну: яку пенсію отримують народні депутати України
- 12:57 Успіх буде слідувати за вами, наче кіт: кому пощастить на тижні з 23 по 29 червня
- 12:39 Новий статус Лесі Нікітюк: зірка стала мамою
- 12:20 Мріє потрапити на цирковий фестиваль у Монте-Карло: унікальна 7-річна гімнастка встановила рекорд України, провисівши під куполом на одній п’яті
Вареники з вишньою зимою можуть бути не менш смачними, ніж улітку. Вишню можна використовувати як консервовану, так і заморожену. Якщо ви не підготували ягоду з літа, все це можна купити сьогодні в супермаркетах. Рецептом вареників з вишнями поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати банановий «брауні» без цукру, борошна та олії.
— Такі вареники сподобаються всім, хто їх скуштує, — каже Елла Іванова. — Вважаю, що це дуже вдалий рецепт. Якщо готуєте із замороженої вишні, спочатку її розморозьте, помістіть на сито, нехай стече зайва рідина. Консервовану вишню також попередньо помістіть на сито.
Вареники з вишнями
Тісто
Борошно — 250 г
Вода — 130 г
0,5 чайної ложки солі
Вершкове масло — 20 г
Начинка
Вишня (кількість — до смаку)
2 ст. ложки цукру
0,5 чайної ложки крохмалю
З'єднуємо борошно, воду, сіль та вершкове масло. Замішуємо тісто. Воно має полежати у харчовій плівці годину. Потім розкочуємо тонко й начиняємо вишнею. Спочатку на тісто кладемо суміш цукру та крохмалю, потім — ягоди. Відварити у підсоленій воді. Подавати зі сметаною чи медом.
І смачного!
Раніше кулінарка з Кривого Рогу поділилася рецептом дуже тонких млинців.
Читайте також: Чизкейк без основи з печива: подавати з конфітюром
Фото з альбому Елли Іванової
1271Читайте нас у Facebook