- 08:15 Ракам важливо сьогодні контролювати емоції, а Рибам — свої думки: гороскоп на 24 червня
- 08:03 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 23.06 22:38 Ломаченко відреагував на ракетний обстріл рідного міста: про російських нелюдів ані слова
- 23.06 22:27 Чи варто купувати дві однакові речі різних кольорів: у пріоритеті колір, який освіжає
- 23.06 22:00 Королівські ласощі: готуються дуже просто
- 23.06 21:31 «Брудом поливають ті, які у своєму житті нічого не досягли!»: новий образ Тіни Кароль не залишив байдужими українців
- 23.06 21:02 Не викидайте гнилі помідори: можете використати їх у саду
- 23.06 20:35 Майже три роки чекали на диво: в бою на Донеччині загинув слюсар із Черкащини
- 23.06 20:07 Картопляний салат з яйцями: простий та смачний рецепт, який точно вам сподобається
- 23.06 19:44 Зможуть використовувати до 800 «Шахедів»: рф у рази збільшує виробництво дронів
- 23.06 19:19 Чекають страшні випробування: популярна акторка заспівала гімн на вершині Говерли
- 23.06 19:18 «росія знущається з пам'яті загиблих»: глава МВС — про обмін тілами та цинізм ворога
Десерт із чорносливом та домашнім сиром: діти будуть у захваті

Корисні десерти, які такими називають в магазинах, часто лише данина моді. Якщо вчитатися у склад, можна переконатися, що, крім корисних інгредієнтів, у ласощах є чимало того, що не є натуральним. І це одна з причин, чому варто приготувати десерт для дитини, та й для всієї родини, власноруч (наприклад, святковий десерт з корольком і бананом). Тоді ви точно знатимете, яка якість продуктів: їх натуральність і свіжість.
Рецептом ласощів із чорносливом поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Цей десерт подавайте у гарних креманках, — каже Ардія Діаманті.
Десерт із чорносливом (на дві порції)
- Чорнослив — 10 шт.
- Волоський горіх — 6 шт.
- Сир — 150 г
- Сметана — 4 столові ложки
- Цукор — на смак
- Мандарини — 2 шт.
- Консервований персик — 2 шт.
Чорнослив залити окропом на кілька хвилин, потім ретельно промити.
Кожен плід начинити грецьким горішком, попередньо підсушеним на розпеченій сковороді та охолодженим.
Додати сир, блендований зі сметанною та цукром.
Доповнити часточками мандаринів та за бажання консервованим персиком. Можна вибрати щось одне.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепти мангової панна котти від Алекса Якутова, а також ароматного десерту без випічки «Три молока» від суперфіналістки «МастерШефа» Ольги Рябенко.
Фото з альбому Ардії Діаманті
2206Читайте нас у Facebook