- 01.06 22:26 Майка з широкими бретелями — тренд літа-2025: поєднується практично з усім
- 01.06 21:59 Овочі з сиром у духовці: смачно, як у найкращому ресторані
- 01.06 21:30 Дженніфер Лопес, приховуючи тугу за Беном Аффлеком, готується до нового грандіозного туру
- 01.06 21:01 Оливкова олія має гіркий смак: експерти пояснили, чи нормально це
- 01.06 20:35 Дива не сталось: на Львівщині поховали 32-річного бійця, за життя якого три місяці боролись лікарі
- 01.06 20:09 Готувати будете все літо: ароматний меренговий рулет з полуницею
- 01.06 19:51 Ядерну зброю перетворюють просто на склад майбутніх ядерних відходів: експерт про попередні результати атаки дронів на російську авіацію
- 01.06 19:45 «Степова рись» засвітилася у ЗСУ: Україна стала першим оператором нової німецької техніки
- 01.06 19:18 Російські солдати отримали 200 тисяч доларів за збитий F-16: стали відомі подробиці
- 01.06 19:05 Терезам — «Король Жезлів» та лідерство, Стрільцям — «Туз Пентаклей» та цікава пропозиція: Таро-прогноз на 2 червня
- 01.06 18:39 Несподівані можливості та шанс змінити життя: успіх чекає п'ять знаків зодіаку на самому початку літа-2025
- 01.06 18:32 Трамп навряд чи колись стане сильним прихильником України, але вже менш схильний до росії — ЗМІ
Українські господині ще від часів блекауту полюбляють рецепти смаколиків, які не треба випікати. До того ж скорочення вживання солодощів з борошна корисне для фігури.
Автори Telegram-каналу «Кулінарна книга» запропонували замінити борошно готовими вафлями, на основі яких приготувати неймовірно гарний десерт.
Отже, візьміть:
- вершки 500 мл
- цукор 75 г
- цукор-ванілін 1 пачка
- листовий желатин 10 г
- вафлі лимонні 50 г
- апельсинове желе 1 пачка
- персики консервовані — 300−400 г.
Приготування
Замочуємо желатин у невеликій кількості води на 5 хв., а тим часом натираємо вафлі на грубу терку. Викладаємо крихту у креманки.
Далі на невеликому вогні, безперервно помішуючи, розігріваємо желатин до розчинення і одразу ж знімаємо з плити.
Вершки міксером злегка збиваємо з цукром і ваніліном. Додаємо желатин і знову трохи збиваємо.
Розливаємо масу по креманках та ставимо у холодильник.
Тим часом даємо персикам стекти від рідини і нарізаємо тоненькими дольками. Викладаємо дольки на застигле вершкове суфле у вигляді троянди.
Зверху персикову «троянду» заливаємо апельсиновим желе. Желе готуємо так, як зазначено на упаковці, тільки води додаємо вдвічі менше.
Готовий десерт має провести в холодильнику кілька годин.
Нагадаємо також про неймовірне печиво «Персики», знайоме кожному з дитинства.
286Читайте нас у Facebook