- 08:04 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20.06 23:53 Магучих повернулася до Парижа і здобула «срібло» етапу «Діамантової ліги»
- 20.06 22:26 У моді вінтажні будильники: причини популярності цього предмета вас здивують
- 20.06 22:00 Літній салат з незвичайним соусом: смачно, як у найкращому ресторані
- 20.06 21:30 Дженніфер Лопес вперше з’явилася на публіці після фото Бена Аффлека з немовлям
- 20.06 21:01 І ніякої гнилі більше: обприскайте свої помідори цим розчином і забудете про хворобу
- 20.06 20:45 «Весільний віночок вважається сильним оберегом», — майстриня Лідія Мосійчук
- 20.06 20:34 Йому вдалося захопити в полон російського десантника, який творив звірства у Бучі: на Сумщині загинув захисник із Київщини
- 20.06 20:06 Десерт із печивом та полуницею: смачно так, що не відірватись
- 20.06 20:02 Один із фаворитів конкурсу на посаду директора БЕБ може мати зв’язки з росією, — ЗМІ
- 20.06 20:01 Новачок УПЛ призначив новим головним тренером іноземця: відома зарплата фахівця
- 20.06 19:54 Скорпіонам — «Сонце», Ракам — «Верховна Жриця», а Тельцям — — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 21 червня
«Ідеально для салатів, сендвічів та морепродуктів!»: соус айолі від переможця «МайстерШефа» Вадима Бжезинського

Переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» Вадим Бжезинський, який раніше поділився рецептом шоколадного брауні, розповів, як приготувати соус айолі, який ідеально підходить до салатів, сендвічів та морепродуктів.
«Соус айолі чудово пасує до багатьох страв, у тому числі й до смажених овочів, таких як картопля фрі. Риба та морепродукти: айолі стане ідеальним доповненням до смаженої риби, кальмарів або креветок. Використовуйте айолі як смачний соус для сендвічів з м’ясом, овочами або сиром. М’ясо: айолі можна використовувати як соус для бургерів, шашликів або стейків, страв з рисом. Цей соус має насичений смак часнику, тому він вдало доповнює більшість страв, особливо ті, що мають нейтральний смак», — рекомендує кулінар.
Інгредієнти:
- Часник — 12 зубчиків;
- Олія — 230 мл;
- Розмарин - 1 гілочка;
- Лимон (цедра і сік) — ½шт.;
- Яйце — 1 шт.;
- Базілік — 30 г;
- Сіль, перець.
Читайте також: Соус із руколи: ідеальний для салатів та м'ясних страв
Приготування:
- Зачищаємо часник, додаємо олію, гілочку розмарину та запікаємо при 200 градусах приблизно 15 хвилин.
- Вбиваємо одне яйце, додаємо базилік, запечений часник, сіль, перець, цедру та сік лимону та перебиваємо блендером.
Раніше кулінар Елла Іванова розповіла, як приготувати соус з часником та петрушкою. Його можна додавати до салатів, спагетті чи маринувати у соусі м'ясо або рибу.
Фото — скріншот
207Читайте нас у Facebook