- 31.05 23:53 Колишній клуб Мессі з голом грузина принизив у фіналі «Інтер» та увійшов до історії Ліги чемпіонів: відеоогляд матчу
- 31.05 22:28 Чим відрізняється англійський сніданок у готелі від американського: деякі нюанси вас здивують
- 31.05 22:01 М’ятне печиво: неймовірний смак літа
- 31.05 21:32 «Досі дуже її люблю»: Бред Пітт запропонував Дженніфер Еністон переїхати в його будинок
- 31.05 21:01 Посипте цим лохину — й щедрого урожаю просто не уникнути
- 31.05 20:42 Зміна роботи та весілля: гороскоп на червень 2025 року для всіх знаків зодіаку
- 31.05 20:34 З перших днів пішов добровольцем захищати Україну: на Запоріжжі загинув воїн з Київщини
- 31.05 20:08 Приправа з листя хрону: можете готувати ціле літо, бо це дуже смачно
- 31.05 19:54 Водоліям — «Колесо Фортуни», Левам — «Колісниця», а Скорпіонам — «Сонце»: Таро-прогноз та поради карт на 1 червня
- 31.05 19:44 Блокування рахунку через підозріле призначення платежу: що краще не писати під час банківських переказів
- 31.05 19:21 Окупанти почали використовувати новий ударний дрон: яким регіонам остерігатися його застосування
- 31.05 18:53 «Безнадійного» посуду не буває: експертка Марина розповіла, як відмити найбдруднішу каструлю
Шпинатні млинці за рецептом Ектора-Хіменеса Браво: сподобаються абсолютно всім та точно здивують близьких

Популярний шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво, який відновлює власне ранкове шоу, запропонував приготувати яскраві, корисні, смачні та дуже ніжні млинці зі шпинату.
«Вони сподобаються абсолютно всім та точно здивують ваших близьких», — впевнений кулінар.
Інгредієнти:
• Яйця — 2 шт;
• Шпинат — 50 г;
• Сіль — 2 г;
• Перець — 1 г;
• Борошно 30 г
• Олія — 30 мл;
• Молоко — 80 мл;
• Крем сир — 50 г;
• Помідор — 40 г;
• Авокадо — 1 шт;
• Рукола — 20 г.
Приготування:
В стакан розбити яйця, додати шпинат, сіль / перець, олію, борошно та молоко. Ретельно перебити до однорідної консистенції.
Смажити млинці на добре розігрітій пательні, по 40 секунд з кожного боку.
«Млинець розрізати від середини та поділити умовно на 4 частини. На кожну частину викласти начинку: крем сир + помідор + авокадо + руколу», — пояснив кулінар.
А як приготувати млинці без борошна та цукру, розповіла кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. Вона також поділилася рецептом марроканських млинців.
172Читайте нас у Facebook