- 10.05 22:54 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 10.05 22:26 «Кольорова ходьба»: японський тренд, який багатьом сподобається
- 10.05 21:58 Горіхово-маковий пиріг: простий рецепт випічки до чаю та кави
- 10.05 21:31 Їй не до того: розкрито причину, чому Дженніфер Лопес пропустила Met Gala
- 10.05 21:02 Найкраще природне джерело калію для помідорів: покладіть у лунку під час посадки й збирайте плоди відрами
- 10.05 20:45 «Мистецтво — це мова серця, і квіти говорять нею напрочуд тонко», — художниця Гелена Павленко
- 10.05 20:33 Довгі місяці очікування: на Хмельниччині попрощались із бійцем, який зник безвісти минулого року
- 10.05 20:07 Геть речі-клони: стилістка назвала причини, чому ваш гардероб не працює
- 10.05 19:59 Представниця України на «Міс світу» показала «Душу землі»
- 10.05 19:46 У рф взяли на озброєння копію української техніки: розробник пов’язаний із ПВК «Вагнер»
- 10.05 19:28 Тельцям — «Десятка Мечів» і кінець ілюзій, Стрільцям — «Верховний Жрець» та мудрість: Таро-прогноз на 11 травня
- 10.05 19:21 Пенсії перерахують заднім числом: кого і коли це торкнеться
Вівсяне печиво із журавлиною: діти його точно оцінять

Для приготування вівсяного печива з журавлиною (раніше ми публікували рецепт вівсяників з родзинками) знадобиться мінімум часу. З вівсяними пластівцями швидкого приготування текстура печива ніжніша, ніж з пластівцями довгого приготування. Але на смак це не впливає. Журавлину для печива краще взяти в"ялену або сушену. Помити та 15 хв настояти в апельсиновому фреші, ділиться фудблогерка Світлана Климовська.
Складники:
- 120 г вершкового масла
- 1 яйце
- 115 г цукрової пудри
- 120 г борошна
- 5 г розпушувача
- 2 г соди
- 5 г мускатного горіха
- 150 г вівсяних пластівців
- 150 г журавлини
Збити вершкове масло кімнатної температури з пудрою. Додати яйце, збити.
Всипати просіяне борошно з розпушувачем, содою, мускатним горіхом. Розмішати. Додати вівсяні пластівці та журавлину. Розмішати до об"єднання всіх інгредієнтів.
Мокрими руками сформувати кульки по 50−55 грамів. Викласти на деко, вистелене пергаментом, на відстані одне від одного, оскільки печиво в процесі випікання збільшується.
Випікати при 160 градусах 15−20 хв. Охолодити на решітці.
Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт ніжної та соковитої томленої яловичини, яка просто тане у роті. А Тетяна Литвинова та Наталка Карпа представили «ідеальний літній легкий десерт».
302Читайте нас у Facebook