- 00:07 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 18.06 23:02 На закупівлі медобладнання для онкохворих Інституту раку вкрали понад 231 мільйон гривень, — НАБУ
- 18.06 22:27 Секрети використання лаванди на кухні: деякі з них вам точно сподобаються
- 18.06 22:00 Ароматне масло з анчоусами: просто і смачно
- 18.06 21:30 Ситуація напружена: син Девіда Бекхема Бруклін проігнорував лицарське звання батька
- 18.06 21:01 Як вибрати солодкий кавун у магазині: є перевірені методи
- 18.06 20:52 Україна U21 у грі з червоною карткою поступилася Нідерландам і вилетіла з Євро-2025: відеоогляд матчу
- 18.06 20:45 «Милуючись трояндами художниці Олени Нестерової, неначе відчуваєш їх аромат», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 18.06 20:33 Зробив свідомий вибір на користь військової служби: війна забрала життя 24-річного прикордонника з Чернігівщини
- 18.06 20:06 Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
- 18.06 19:54 Близнюкам — «Зірка», Овнам — «Імператор», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 19 червня
- 18.06 19:48 У Києві назвали кількість загиблих під час ракетної атаки росіян
Книга рецептів
15:43
—
4 червня 2024
Грецький пиріг зі шпинатом та сиром від переможця «МайстерШефа»: готується за лічені хвилини, а смачно — не передати словами

Відомий кулінар Вадим Бжезинський, який раніше поділився рецептом приготування окрошки, розповів, як приготувати грецький пиріг зі шпинатом та сиром «за лічені хвилини».
«Простіше не буває, а смачно як, не передать словами. Надзвичайно простий рецепт, який здивує вас своєю легкістю і смаком», — пише переможець кулінарного шоу «МайстерШеф» у соцмережах.
Інгредієнти:
- М'який сир — 400 г;
- Шпинат — 400 г;
- Часник — 3 зубчика;
- Яйце — 2 шт.;
- Вершкове масло — 25 г;
- Тісто листкове бездріжджове;
- Цибуля зелена — 100 г;
- Сіль, перець — за смаком.
Читайте також: Готуємо кіш з сиром, шпинатом та кабачками: дуже смачна страва для прийому гостей
Приготування:
- На вершковому маслі обсмажити часник, додати нарізану зелену цибулю, шпинат. Тушкувати під кришкою і приправити сіллю та перцем.
- Листкове тісто трішечки розкатати під ту форму, в якій ви будете випікати. Викласти у форму, підгорнути краї до бортів.
- Викладаємо начинку зі шпинату та зеленої цибулі, потім — шар сиру
- Все закриваємо зверху «решіткою» тіста та змащуємо жовтком.
- Випікаємо у заздалегідь розігрітій духовці 180ʼ приблизно 30 хвилин і смакуємо.
Рецепт відкритого пирога з бринзою, шпинатом та помідорами читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
2116Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів