- 09:31 В Україні змінили порядок виплати пенсій та грошової допомоги: що буде по-новому
- 08:59 Окупанти вночі атакували Суми, Харків та Одесу: є постраждалі, в місцях «прильотів» виникли пожежі
- 08:18 Не прогаяти свій шанс: гороскоп на «день вольових вчинків» 20 червня для всіх знаків зодіаку
- 08:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 19.06 22:28 Секрети ароматів, які стимулюють витрачати гроші: зверніть увагу на нюанси
- 19.06 22:01 Сирний пиріг з черешнею: легкий десерт готується за півгодини
- 19.06 21:31 Кеті Перрі викликала занепокоєння шанувальників відсутністю обручки
- 19.06 21:02 Найкраща спеція для мозку: яка трава може суттєво покращити пам’ять
- 19.06 20:59 Семирічну дівчинку, яка зникла в Одесі, знайшли вбитою
- 19.06 20:38 Ціни на нафту та хвиля мігрантів: Пелюховський про кризу у разі війни на Близькому Сході
- 19.06 20:35 Близько місяця у шпиталі боролись за його життя: на Вінниччині поховали 22-річного розвідника, якого важко поранили на Курщині
- 19.06 20:08 Кукурудзяний мус з двома видами сиру — можна тим, хто на дієті
Стейки з овочевим рагу: кулінарка розповіла, як швидко приготувати смачну вечерю

Як і блогерка Alina FooDee, кулінарка Наталія Калніна поділилася рецептом швидкої і смачної вечері, яку приготувати під силу навіть господині-початківці.
Таку вечерю оцінять ті, хто любить м'ясо, а також ті, хто стежить за фігурою та віддає перевагу овочам.
Стейки з індички з овочевим рагу
Інгредієнти:
Кабачок — 600−700г
Перець — 2 шт
Цибуля — 1 шт
Помідор — 3 шт
Морква — 1 шт
Часник — 3−4 зуб
Сметана — 100г
Томатна паста — 1 ст.л.
Борошно — 1 ст.л.
Сіль — 1 ч.л.
Чорний перець — за смаком
Вода — 400 мл
Приготування:
Овочі помити, нарізати кубиками і покласти на деко.
Для соусу в миску покласти сметану, борошно та томатну пасту, перемішати. Влити воду та знову перемішати.
Полити соусом овочі, посолити, поперчити та запікати при 180 градусах приблизно 50 хвилин.
Для стейків потрібно спочатку замаринувати індичку.
Потім стейки смажити на сковороді під кришкою по 4 хвилини з кожного боку.
Подавати стейки разом з овочевим рагу. До речі, у рагу утворюється соус, що доповнює смак м'яса.
Раніше Наталія Калніна поділилася маминим рецептом бігосу та рецептом рисової запіканки з куркою.
384Читайте нас у Facebook