- 18:22 Бюджет для фронту: Україні не вистачає 412 млрд грн — Кабмін шукає джерела фінансування
- 18:21 Білий дім розповсюдив відео із зіркою «Спіймати Кайдаша»: актрисі довелося порозумітися
- 18:09 Кабачки та морква по-корейськи: швидко та смачно
- 17:44 Посадіть ці рослини поряд з томатами — і… забудьте про врожай: що потрібно знати про невдале сусідство овочів на грядці
- 17:27 Ще 3 фури «Павутиння»: Кіноспілка на чолі з Артемом Колюбаєвим передала нову партію антидронових сіток для фронту
- 17:23 Поводився неналежним чином: чому принц Гаррі не спілкується з тестем
- 16:56 У Самарі зростає кількість жертв ракетного удару росіян, у місті оголошено жалобу
- 16:31 У НАТО попередили про «важке літо» для України
- 16:04 Гливи на мангалі: виходять смачніше, ніж м'ясо
- 15:40 У Лос-Анджелесі обікрали Бреда Пітта
- 15:22 Війна Ірану з Ізраїлем може зменшити постачання ракет росії, — ЗМІ
- 14:52 Український прикордонник втік до Словаччини прямо зі служби та попросив притулку
Маринована моцарела, яку всі так люблять, коштує в магазині чималих грошей. Але набагато дешевше купити звичайну і замаринувати в домашніх умовах. Смак буде не гіршим, якщо все зробити правильно.
У принципі в магазині чимало продуктів, які можна приготувати самостійно та зекономити гроші. Наприклад, мед із горіхами, кисломолочний сир із зеленню та часником, хумус…
Порахуйте собівартість — і ви здивуєтеся.
Рецептом маринованої моцарели поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше пропонувала приготувати мариновану редиску.
- Це дуже легкий рецепт, — каже Елла Іванова. — А смак страви вас захопить. Спробуйте приготувати — не пошкодуєте. А, можливо, цей рецепт стане вашим улюбленим. Таку моцарелу можна додавати в салати, а можна їсти зі свіжими овочами.
Маринована моцарела
- 300 г маленьких кульок моцарели
- 50 г оливкової олії
- Сіль
- Перчик чилі
- Петрушка
- 1 зубчик часнику
- Для аромату я додала 2 порізані на слайси кислі сливи та 1 чайну ложку оцту.
Моцарелу доповнити дрібно порізаною петрушкою і часником з перчиком чилі. Залити оливковою олією. Усе добре перемішуємо і на кілька годин поміщаємо в холодильник.
І смачного!
Нагадаємо рецепт салату з житніми сухариками та моцарелою.
Фото з альбому Елли Іванової
314Читайте нас у Facebook