- 18:22 Ситуація в Україні вийшла з-під контролю — треба щось робити: що сказав Трамп за закритими дверима саміту
- 18:05 Алла Пугачова вирішила зробити романтичний сюрприз для коханого і разом з Галкіним покинула Кіпр
- 17:56 Українки можуть отримати від 3 до 7 тисяч доларів, але потрібно поквапитись: часу залишилось мало
- 17:43 Просування окупантів на Сумщині зупинено: Сирський розповів про «літній наступ» ворога
- 17:26 Більшість звільнених утримувалися в неволі понад три роки: відбувся черговий етап обміну полоненими
- 17:23 Програшна ситуація: Меган Маркл та принц Гаррі не коментують скандал із хрещеним своєї доньки
- 17:21 Виявився бізнес-партнером підсанкційного в США олігарха: що ще відомо про власника нового казино у «Прем'єр-Палаці»
- 16:53 Повертається на сцену: відомий музикант вразив новиною
- 16:25 Дніпропетровська обласна прокуратура виявила порушення в роботі дозвільної системи під час видачі дозволів на зброю: що відомо
- 16:24 Це вселяє страх у серце путіна: США принизили російську ППО під час атаки на Іран
- 15:51 Грошова допомога у розмірі майже 50 тисяч грн на рік: хто та як може отримати
- 15:23 «Єдина мова, яку розуміє путін, — сила», — Фрідріх Мерц
Домашній зефір до чаю чи кави: найкращі миті осені

Домашній зефір — справжня насолода. Він ніжний та смачний. І немає нічого кращого до чаю чи кави. Подавайте зефір на найкрасивішому блюді, яке маєте, або у вазі на ніжці. Цей десерт сподобається і дітям, і дорослим. Домашній зефір — це не лише смачно, а й досить бюджетно, якщо порівняти з тим, що продається у магазинах. А головне — натуральний.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Гадаю, це найпростіший рецепт зефіру, — каже Елла Іванова. — Готуємо його без термометра та збиватимемо ручним міксером. Це, повірте, нескладно.
Яблучний домашній зефір
Для сиропу
8−9 г агар-агару
150 г цукру
50 г меду
250 г яблучного пюре
Усі інгредієнти з'єднуємо, добре перемішуємо та уварюємо 7−8 хвилин.
Для меренги
70 г білка
90 г цукру
1 г лимонної кислоти
Збити білок з цукром, додавши лимонну кислоту.
Фруктовий сироп з'єднуємо з меренгою та збиваємо. Висаджуємо зефіринки за допомогою кондитерського мішечка на пергамент і посипаємо кожну цукровою пудрою. Дайте зефіру постояти ніч.
І смачного!
А про те, як приготувати найсмачніший лимонний зефір, раніше розповідала фудблогерка Софія Гаврильців.
9191Читайте також: Зелений бісквіт: чудова основа для багатьох десертів
Читайте нас у Facebook