- 17:58 Бред Пітт та Інес де Рамон сходили на подвійне побачення з Джіджі Хадід та Бредлі Купером
- 17:23 Шокувальні цифри: західні ЗМІ назвали справжню ціну російського наступу
- 16:53 Коли кілька днів поспіль йшли дощі: аграрій дав пораду, що потрібно зробити з томатами жителям Київщини
- 16:22 Гаррі та Меган розкритикували за їхню позицію щодо королівських титулів Арчі та Лілібет
- 15:49 Смерть мільярдера: близький друг принца Вільяма помер після того, як проковтнув бджолу
- 15:23 Радянський запас міцності російська армія майже втратила, — експерт
- 15:13 Продовжуємо забирати наших людей із російського полону, — Зеленський
- 14:53 «Справжній 18+ контент»: фото оголеного Максима Галкіна викликало фурор у Мережі
- 14:23 Ворог зупинений: Зеленський розповів про ситуацію на Сумщині
- 14:22 путін може відкрити новий і небезпечний фронт проти України
- 13:57 Всесвіт і Таро готують для вас справжнє диво: у кого дуже скоро покращиться життя
- 13:21 Справи кепські: Пісторіус поставив крапку у питанні постачання Україні ракет Taurus
Виноградний десерт з карамелізованою грушею: легкий та смачний

Виноград — ягода, з якої можна приготувати багато десертів. Наприклад, желе та мармелад. Його можна додавати у фруктові салати. Поєднуйте виноград із сезонними фруктами — наприклад, яблуками та грушами. Їх можна попередньо запекти або карамелізувати.
Рецептом одного з них поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Для цього десерту підійде будь-який сорт винограду, але краще брати без кісточок, — каже Ардія Діаманті. — Альтернативою йогурту може стати кефір. Замість груші можна використовувати яблуко. Грушу та яблуко чистити не варто. Шкірка надає особливого смаку. Подавайте десерт у красивій креманці — з прозорого скла або порцеляновій.
Виноградний десерт із карамелізованою грушею
(з розрахунку на одну порцію)
- Виноград — 10 ягід
- Груша — 1 шт.
- Цукор — 2 столові ложки
- Йогурт нежирний — 100 г
Грушу нарізати на часточки, посипати цукром і карамелізувати на товстостінній сковороді (наприклад, чавунній), постійно помішуючи, щоб не пригоріли. Охолодити до кімнатної температури. Доповнити виноградом. Залити йогуртом без смакових добавок.
І смачного!
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом ніжних оладок на йогурті, а Лілія Цвіт — швидких кексів із яблуком.
Фото з альбому Ольги Сметанської
158Читайте нас у Facebook