- 00:07 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 18.06 23:02 На закупівлі медобладнання для онкохворих Інституту раку вкрали понад 231 мільйон гривень, — НАБУ
- 18.06 22:27 Секрети використання лаванди на кухні: деякі з них вам точно сподобаються
- 18.06 22:00 Ароматне масло з анчоусами: просто і смачно
- 18.06 21:30 Ситуація напружена: син Девіда Бекхема Бруклін проігнорував лицарське звання батька
- 18.06 21:01 Як вибрати солодкий кавун у магазині: є перевірені методи
- 18.06 20:52 Україна U21 у грі з червоною карткою поступилася Нідерландам і вилетіла з Євро-2025: відеоогляд матчу
- 18.06 20:45 «Милуючись трояндами художниці Олени Нестерової, неначе відчуваєш їх аромат», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 18.06 20:33 Зробив свідомий вибір на користь військової служби: війна забрала життя 24-річного прикордонника з Чернігівщини
- 18.06 20:06 Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
- 18.06 19:54 Близнюкам — «Зірка», Овнам — «Імператор», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 19 червня
- 18.06 19:48 У Києві назвали кількість загиблих під час ракетної атаки росіян
Оладки на жовтках з конфітюром із винограду: найкраща ідея для недільного сніданку

Оладки люблять і дорослі, й діти. Ці ласощі не варто готувати про запас. Готуйте рівно стільки, скільки з'їсте за один раз.
Подавати оладки можна з яблучним, грушевим або виноградним конфітюром, що готується паралельно з оладками на іншій сковороді.
Рецептом ласощів поділилася кулінарка Ардія Діаманті.
— Оладки на жовтках виходять жовті та виглядають дуже апетитно, — каже Ардія Діаманті. — Кількість цукру та солі регулюйте на свій смак. Якщо збираєтеся подавати оладки з конфітюром, цукор можна не додавати в тісто.
Оладки на жовтках
- Жовтки — 2 шт.
- Йогурт — 4 ст. ложки
- Борошно — за потребою (тісто може бути більше або менше густим залежно від ваших уподобань)
- Цукор — на смак
- Сіль — на смак
Замісити тісто із зазначених інгредієнтів. Смажити на олії, проткнувши оладки в кількох місцях виделкою.
Для конфітюру
- Виноград без кісточок — 200 г
- Цукор — 3 столові ложки
- Вода — третина склянки
Засипати виноград цукром, додати воду. Уварювати на сковороді, помішуючи, до готовності.
Подавати до оладок. Можна — зі сметаною.
І смачного!
Раніше Ардія Діаманті поділилася простим рецептом дуже смачного осіннього вітамінного салату, а також розповіла, як приготувати виноградний десерт з карамелізованою грушею.
Фото з альбому Ольги Сметанської
220Читайте нас у Facebook