- 08:18 Овнам — прибуток, Козерогам — зустріч із людьми з минулого: гороскоп на 26 червня
- 07:48 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 07:00 Частина пенсіонерів має право на доплату в 800 грн щомісяця: про кого йдеться
- 06:00 Східний гороскоп на 26 червня: що принесе день Тигрятка-симпатятка
- 05:00 Не накличте на себе біду: які предмети не повинні лежати на столі вночі
- 04:00 Практично без одягу: дружину Каньє Веста розкритикували за бікіні з цукерок
- 03:06 Як кішка просить про допомогу: 4 важливих сигнали, які не можна ігнорувати
- 25.06 22:27 Як їсти кавун згідно з етикетом: є нюанси
- 25.06 22:00 Оладки з молодої капусти — чарівний смак літа: готуються швидко та просто
- 25.06 21:32 Ще є шанси: Кеті Перрі та Орландо Блум намагаються налагодити стосунки
- 25.06 21:27 Попри зростання, аптеки платять у 10 разів менше податку на прибуток: нардеп Кузьміних анонсував перевірки фармринку
- 25.06 21:05 Не сам на сам із втратою: в Києві відбувся Всеукраїнський форум допомоги дітям-сиротам наших Захисників
Виходить ароматна та соковита: як приготувати смачну скумбрію у духовці

Рибу, як і мясо, можна посмажити або запекти. Але потрібно знати правильний рецепт, щоб страва була поживною, смачною, з ароматною скоринкою, але не пересушеною.
На сайті для жінок порадили рецепт, завдяки якому риба виходить дуже смачною, ароматною та соковитою.
Інгредієнти:
Морква -1
Цибуля -1
Болгарський перець — 1
Томатна паста — 100 гр
Скумбрія — 2
Сметана середньої жирності — 200 гр
Часник — 3 зубка
Олія
Сіль
Спеції до риби.
Приготування:
Моркву почистити та натерти на терці.
Цибулю нарізати кубиками.
В невеликій кількості олії підсмажити овочі до готовності.
У риби прибрати голову, хвіст, нyтрощі та чорну плівку в середині.
Нарізати скумбрію на шматочки 2 см.
Болгарський перець нарізати великими шматочками.
Сметану змішати з томатною пастою, додати усі спеції за смаком та подрібнений часник.
На дно форми для запікання викласти підсмажені овочі, зверху шматочки риби, між ними — болгарський перець.
Залити все заливкою.
Готувати страву у розігрітій духовці при 180 градусах 25−30 хвилин.
Для тих, хто цінує час і здорове харчування, варто нагадати ще один рецепт риби під смачним соусом.
2002Читайте нас у Facebook