- 22:44 Parimatch спростовує причетність до осіб, згаданих у сюжеті «Української правди», — ЗМІ
- 22:27 Пляжна сумка для міста — тренд літа-2025: деякі нюанси вас здивують
- 22:01 Ароматна домашня приправа: проста в приготуванні та дуже бюджетна
- 21:33 Сумую: відома актриса поділилася зворушливими спогадами
- 21:04 Весняне підживлення смородини: зробіть натуральне добриво й отримаєте великі та смачні ягоди
- 20:35 Вісім місяців рідні вірили у диво: на сході загинув 31-річний воїн з Рівненщини
- 20:09 Мафіни Starbucks: вони вам точно сподобаються
- 19:54 Рибам — «Туз Жезлів», Стрільцям — «Туз Пентаклів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 10 травня
- 19:50 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 19:47 Ломиться від грошей: золотовалютні резерви НБУ оновили історичний рекорд
- 19:21 Податки вбивають малий бізнес? З початку року закрилося в 1,5 раза більше ФОПів, ніж відкрилося
- 18:48 У Сумській області зіткнулися дві фури: виникла масштабна пожежа, водії загинули
Не лише смачно, але й цікаво: відомий шеф-кухар здивував рецептом страви із звичайної картоплі

Суддя кулінарного шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше ділився рецептом «маст хев» — курячих стегенець в медово-імбірному соусі, запропонував фоловерам приготувати картопляну піцу.
«Картопля — це не лише звичний гарнір, а й неймовірно універсальний продукт, з якого можна приготувати безліч оригінальних страв. Цей рецепт — чудовий приклад. Порадує вас і ваших близьких, адже це не лише смачно, а й цікаво!» — пише він на своїй сторінці у соцмережах.
Інгредієнти:
- Оливкова олія — 2 ст. л;
- Картопля варена в мундирах — 500 г;
- Кетчуп — 3 ст. л;
- Майонез — 2 ст. л;
- Сіль, перець — за смаком;
- Бекон — 150 г;
- Помідори чері — 200 г;
- Шпинат — 100 г;
- Сир твердий — 150 г.
Читайте також: Хрустка картопля-пай: так смачно, що не відірватися
Приготування:
- Розігрійте духовку до 200 °C.
- Форму змастіть олією, викладіть картоплю та роздавите склянкою до рівномірного шару.
- Змішайте кетчуп і майонез, змастіть картоплю, посоліть і поперчіть.
- Викладіть нарізаний бекон, половинки помідорів та шпинат. Зверху щедро посипте натертим сиром.
- Запікайте в духовці приблизно 20−25 хвилин до золотистої скоринки.
Раніше кулінар Елла Іванова поділилася рецептом запеченої в духовці картоплі «прямо як із багаття».
Фото — скріншот
1732Читайте нас у Facebook