- 08:14 Ракам варто прислухатися до себе, а Рибам навести порядок — як у голові, так й у справах: гороскоп на вівторок, 20 травня
- 19.05 22:28 Які аксесуари взяти на відпочинок: з ними ви почуватиметеся комфортно
- 19.05 22:01 Паштет з незвичайного інгредієнта: просто, дешево та фантастично смачно
- 19.05 21:31 Різ Візерспун відмовляється допомогти колишньому чоловіку: драма у родині триває
- 19.05 21:02 Розкидайте під виноградом навесні: це точно гарантія рекордного врожаю
- 19.05 20:35 Маючи всього два дні вихідних, витратив їх для евакуації тварин з Вовчанська: в бою на Донеччині загинув 21-річний воїн з Харківщини
- 19.05 20:08 Кіш лорен з курятиною і лісовими грибами: цією смакотою точно здивуєте гостей
- 19.05 19:56 Близнюкам — «Королева Кубків», Дівам — «Сонце», а Скорпіонам — «Колесо Фортуни»: Таро-прогноз та поради карт на 20 травня
- 19.05 19:50 Минулого не змінити: Віра Брежнєва висловилася про шлюб та розлучення з Костянтином Меладзе
- 19.05 19:42 Виплачувати одразу щонайменше 50 тисяч гривень: Мінсоцполітики просуває законопроєкт про підтримку народжуваності
- 19.05 19:39 Без Довбика та Миколенка: Ребров назвав склад збірної України на міжнародний турнір у Канаді
- 19.05 19:38 Особлива місія: Вільям і Кейт відправляються у Шотландію, щоб виконати почесне завдання
Гарбузова каша за старовинним рецептом: обов’язково приготуйте, бо це неймовірно смачно

В сезон гарбузів зваріть цю смачну гарбузову кашу за старовинним рецептом, який датований у кулінарній книзі ще 1923 роком. Вона корисна, ароматна й ситна, ділиться фудблогерка Марина Хвіль.
Складники:
2 горнятка гарбуза (500 г)
3 горнятка води (1 л)
дрібка солі
½ горнятка цукру (150 г)
½ горнятка рису (100 г)
1 ложка вершкового масла
1 горнятко вершків (250 мл)
Приготування
В каструлю, в якій будемо варити кашу, кладемо нарізаний шматочками гарбуз, цукор, рис, вершкове масло, сіль. Заливаємо водою, ставимо на вогонь, доводимо до кипіння, варимо на середньому вогні до моменту, поки гарбуз з рисом зваряться.
Далі вливаємо вершки, помішуючи, варимо ще 5 хвилин і вимикаємо вогонь. Даємо настоятись та подаємо до столу.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати бюджетну та ситну пшоняну кашу з цибулею та червоною квасолею.
124190Читайте також: Хіт сезону — гарбузовий рулет: спробуйте обов'язково
Читайте нас у Facebook