- 00:07 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 18.06 23:02 На закупівлі медобладнання для онкохворих Інституту раку вкрали понад 231 мільйон гривень, — НАБУ
- 18.06 22:27 Секрети використання лаванди на кухні: деякі з них вам точно сподобаються
- 18.06 22:00 Ароматне масло з анчоусами: просто і смачно
- 18.06 21:30 Ситуація напружена: син Девіда Бекхема Бруклін проігнорував лицарське звання батька
- 18.06 21:01 Як вибрати солодкий кавун у магазині: є перевірені методи
- 18.06 20:52 Україна U21 у грі з червоною карткою поступилася Нідерландам і вилетіла з Євро-2025: відеоогляд матчу
- 18.06 20:45 «Милуючись трояндами художниці Олени Нестерової, неначе відчуваєш їх аромат», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 18.06 20:33 Зробив свідомий вибір на користь військової служби: війна забрала життя 24-річного прикордонника з Чернігівщини
- 18.06 20:06 Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
- 18.06 19:54 Близнюкам — «Зірка», Овнам — «Імператор», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 19 червня
- 18.06 19:48 У Києві назвали кількість загиблих під час ракетної атаки росіян
Печінковий паштет із грушею: неймовірно смачна страва

Мініатюрна баночка курячого печінкового паштету коштує в магазині чимало. А якщо його приготувати в домашніх умовах, та ще й з фруктовим желе, це обійдеться недорого, оскільки потрухи — продукт бюджетний. Спробуйте — і ви переконаєтесь у цьому особисто.
Кулінарка із Кривого Рогу поділилася рецептом смаколика.
— Це дуже смачний печінковий паштет, — каже Елла Іванова. — Він ніжний та ароматний
Печінковий паштет
- 400 г курячої печінки
- Сіль
- Перець
- Сушений часник
- 2 цибулини
- Трохи рослинної олії
- 100 г молока
- 1 велика груша
- 40 г вершкового масла
Грушу очищаємо та нарізаємо. Запікаємо разом з печінкою в духовці при температурі 180 градусів до готовності, з'єднавши з прянощами та цибулею, олією та заливши молоком.
Блендуємо, додавши шматочок холодної вершкового масла, солимо і розкладаємо по піалах, заповнюючи їх приблизно на три чверті або наполовину.
Шкірку груші не викидаємо, додаємо воду та відварюємо. Проціджуємо. Беремо 200 г грушевого відвару, додаємо 30−40 г цукру та 2 г агар-агару. Проварюємо дві хвилини. Заливаємо паштет у піалах.
Ставимо в холодильник не менше ніж на п'ять годин.
І смачного!
Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом приготування гарбузового майонезу, який надасть салатам неймовірний смак та привабливість. А відомий одеський ресторатор Сава Лібкін розповів, як готується паелья з курки нашвидкуруч.
Фото з альбому Елли Іванової
750Читайте нас у Facebook