- 05:00 Принц Вільям святкує: майбутньому королю виповнилося 43 роки
- 04:04 Після ударів Ізраїлю по Ірану: що говорила Баба Ванга про початок Третьої світової війни
- 03:20 «Вау, русалка!»: дружина внука Алли Пугачової показала фігуру у бікіні
- 03:01 Зобов’язаний знати кожен власник кота: названо 6 основних правил котячого етикету
- 00:06 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 21.06 22:27 Ефект Дідро: розуміння цього явища допоможе уникнути зайвих витрат
- 21.06 22:01 Спаржа з часником і пармезаном: королівські ласощі, які готуються дуже просто і швидко
- 21.06 21:31 Не дозволяла солодке: Дженніфер Еністон поділилась трьома важливими життєвими уроками від мами
- 21.06 21:02 Призводить до перевтоми: несподівані побічні ефекти надмірного вживання кави
- 21.06 20:35 Осиротів півторарічний син: захисник з Хмельниччини не пережив важке поранення, яке отримав у бою
- 21.06 20:07 Салат з ананасом на грилі та лохиною: справжня смакова бомба
- 21.06 19:43 Київ під загрозою окупації з білорусі? Експерт оцінив небезпеку та що потрібно росіянам для успішної атаки столиці
Маринована риба — це дуже смачно. Звісно, її можна купити в магазині, але нескладно приготувати й вдома. Переваги домашнього приготування в тому, що така страва бюджетніша. Крім того, спеції ви вибираєте на свій смак. І, звичайно, важливе використання лише натуральних інгредієнтів.
Мариновану рибу подавайте з картоплею та солоними огірками. Це дуже смачно.
Незвичайним простим рецептом маринованої риби поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Гадаю, цей рецепт вам сподобається, — каже Елла Іванова. — Можливо, ви скористаєтеся ним не раз. Таку рибу можна приготувати до зимових свят.
Маринована риба
1 макрель або скумбрія
1 цибулина
2 зубки часнику
10 шт. чері
1 чайна ложка цукру
1 столова ложка соєвого соусу
1 чайна ложка оцту
2 столові ложки олії
Перець
Коріандр
Сіль
Лавровий лист
Перемішуємо всі інгредієнти в маринаді та даємо трохи настоятися. Рибу очищаємо та ріжемо на шматочки, як на фото. Витримуємо рибу в маринаді в холодильнику добу. Важливо, щоб добре просочився маринадом кожен шматочок.
І смачного!
А як приготувати сьомгу, фаршировану картопляним пюре, «ФАКТАМ» розповідала кулінарка Ардія Діаманті.
Читайте також: Апетитний рибний суп з Норвегії: чудовий варіант для холодних вечорів
Фото з альбому Елли Іванової
3136Читайте нас у Facebook