- 17.06 23:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 17.06 22:26 Як їсти картоплю фрі в ресторані: знання етикету дозволить вам почуватися комфортно
- 17.06 21:59 Дивовижний пиріг без яєць та вершкового масла: рецепт відомої кулінарки простий у втіленні
- 17.06 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 17.06 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 17.06 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 17.06 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 17.06 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 17.06 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 17.06 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 17.06 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 17.06 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
Не впадайте в «харчовий загул»: дієтологиня про меню на 1 січня

Звичайно, серед всього різноманіття страв на новорічні свята ви можете знайти собі, що поїсти. Але 1 січня все ж варто розпочати правильно, бо це нові цілі, мрії та можливості, ділиться дієтологиня Катерина Черкаська.
«Почнемо зі сніданку. Це може бути абсолютно, що завгодно, тобто все, що лишилося з новорічної ночі, наприклад: канапки з ікрою/рибою + овочевий салат або свіжі овочі; можна щось солодке: торт/чізкейк/тістечка, але додати фрукти (торт вагою 100−150 г + фрукти 100 г); сирна тарілка й можна відварити кашу (вівсянка, кус-кус) та додати овочі. Або їжте м’ясо, овочі, канапку з ікрою чи рибою. На другий сніданок можна з’їсти щось солодке (якщо його не було на сніданок). Краще обрати фрукти», — пише дієтологиня.
На обід, зазначає лікарка, їжте м’ясні страви, які у вас є — олів"є, шуба чи інший салат. Скуштуйте рибу, салат із свіжих чи печених овочів.
«Бажано, щоб вечеря була максимально легкою: салат, риба, м’ясо птиці та овочі. Не забуваємо про воду, про розмір порцій (250−300 г основні прийоми їжі; 150−200 г додаткові)
Не ставайте на ваги вранці 1-го січня, не починайте ранок з алкоголю.
1-го січня ми всі любимо ходити по гостях, проводимо день в колі родини, відпочиваємо і насолоджуємося святом, тому більше позитивних емоцій і менше їжі. Не забувайте, що свята не будуть тривати вічно! Тому не впадайте в «харчовий загул».
Нагадаємо, яким може бути ідеальний перекус 1 січня за версією кулінарки Ардії Діаманті.
401Читайте нас у Facebook