- 16:34 Веселе життя: Меган Маркл нарешті прокоментувала танці з принцом Гаррі у лікарні
- 16:27 «Треба шукати союзницькі мости для того, щоб Україна зайнялась своїм ядерним озброєнням», — Володимир Горбулін
- 16:20 МОЗ замість справедливого регулювання обмежилося вибірковими домовленостями, — експерт про ціни на ліки
- 16:20 У Білгород-Дністровському є загиблі після удару балістикою, під завалами шукають людей
- 16:05 Оригінальний сніданок від Пави: готується за 10 хвилин, а виглядає на всі 100!
- 15:43 Це лише початок: Трамп заявив про знищення ядерних центрів Ірану
- 15:37 Співбесіди з претендентами на посаду директора БЕБ: міжнародні експерти приголомшені «доброчесністю» кандидатів з НАБУ
- 15:21 Він це усвідомить лише у разі краху: американський генерал переконаний у поразці путіна
- 15:19 Останнє санкційне попередження: хто наступний у черзі після Дмитрука й Ряшина?
- 14:53 Забудете про шкідників та хвороби: простий та ефективний спосіб захистити полуницю на грядці
- 14:52 Відчай і втома: зірки відреагували на чергову російську комбіновану атаку по Києву
- 14:23 Трамп послав потужний сигнал Китаю та росії — ЗМІ
Дуже простий рецепт печива: можливо, він стане вашим улюбленим

Є рецепти, які дивують своєю простотою у втіленні та водночас чудовим результатом. Особливо це стосується випічки, оскільки багато хто думає, що процес її приготування настільки трудомісткий, що краще з ним не зв'язуватися. Однак це лише стереотип, який легко подолати, спробувавши спекти щось, наприклад, до свят.
Приготуйте печиво за рецептом кулінарки Елли Іванової та насолодьтеся смаком ласощів. Пригощайте такою випічкою рідних та близьких — вони вам будуть вдячні. Домашнє печиво дарує смак щастя, адже приготоване руками рідних з любов'ю.
Печиво до свят
150 г вершкового масла
120 г цукрової пудри
2 яйця
Сіль
5 г ванільного цукру
200 г борошна
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури. Збити масло з цукром, сіллю, ванільним цукром і яйцями. Додати борошно, замісити тісто. За допомогою кондитерського мішка висадити на пергамент на деко.
Випікати за температури 200 градусів 6−9 хвилин. Подавати до чаю чи кави.
І смачного!
Раніше кулінарка Ірина Лебедєва розповіла, як спекти дуже смачну слойку з грушею та камамбером.
Читайте також: Апельсинове печиво: приготуйте до святкового столу
Фото Ольги Сметанської
568Читайте нас у Facebook