- 01:39 Усик знищив Дюбуа в 5-му раунді і став першим 3-разовим абсолютним чемпіоном світу в «нову епоху»
- 19.07 22:29 Сукня такого фасону зробить вас більш юною: секрет ефекту частково в її назві
- 19.07 22:01 Галета з малиною: тоненьке тісто та багато соковитої начинки
- 19.07 21:47 Де і о котрій годині дивитись онлайн Усик — Дюбуа 2: розклад трансляцій та прогноз на бій-реванш за титул абсолютного чемпіона світу
- 19.07 21:32 Розкрито дату весілля Селени Гомес: Тейлор Свіфт теж готується до урочистостей
- 19.07 21:03 Справді допомагає при застуді: користь курячого супу науково доведена
- 19.07 20:35 Коротке, але тепле «ріднесенька, все добре» навіки залишилися в пам’яті: на Запоріжжі загинув солдат-стрілець із Сумщини
- 19.07 20:07 Галета з томатами: приготуйте у сезон овочів, бо це дуже смачно
- 19.07 19:41 На передовій помітили новітній російський кулемет для спецпризначенців: чим він хороший і чим небезпечний для окупантів
- 19.07 19:29 Ракам — «Маг» та рішучість, Дівам — «Імператор» та відповідальність: Таро-прогноз на 20 липня
- 19.07 18:59 Скромно, але стильно: Klavdia Petrivna «розсекретила» свою квартиру
- 19.07 18:31 Справжня естетика: Меган Маркл одягла розкішну лляну сорочку за 225 доларів і викликала фурор
Новорічний салат у вигляді мандаринок: така порційна подача приведе ваших гостей у захват

Новорічні страви — частина тієї атмосфери, за яку ми любимо свята. Крім традиційних смаколиків додайте в меню щось незвичайне, і тоді цей святковий стіл стане особливим. Також прекрасна ідея — подати звичні страви по-новому.
Рецептом дуже смачного салату поділилася кулінарка Елла Іванова.
Новорічний салат
Для створення ефекту «мандаринок»
- 3 морквини
- Сіль
- Перець
Для начинки
- 2 курячих відварених стегна
- 3 відварених яйця
- 80 г твердого сиру
- 1 столова ложка майонезу або сметани
- Сіль
- Перець
Сир натерти на тертці, подрібнити яйце, кубиками порізати відварну курятину, посолити, поперчити, заправити майонезом або сметаною і перемішати. Можна додати часник і кріп.
Натерту на дрібну тертку моркву помістити на сито, щоб пішла зайва рідина. Посолити, поперчити. Потім порційно викладаємо тонким шаром морквину на квадрати з харчової плівки. На морквину кладемо кульку салату (розміром із волоський горіх) і за допомогою плівки обертаємо кульку салату морквиною. Плівку загортаємо у фольгу. Таким чином створюємо «мандаринки» з салатом усередині і поміщаємо на 2 години в холодильник.
І смачного!
Нагадаємо рецепт яблучних грінок з ароматом кориці до святкового сніданку.
Фото з альбому Елли Іванової
417Читайте нас у Facebook