- 21:29 «Припиніть це лайно!»: Джастін Бібер сильно розлютився під час зустрічі з папараці
- 21:00 Включіть у свій раціон: це найкращі трави для контролю високого рівня цукру в крові
- 20:59 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 20:34 «Аби всі були такі, як він, то вже давно була б перемога»: на Курщині загинув захисник з Вінниччини
- 20:08 Вареники з сиром на пару: порадуйте родину ситною вечерею
- 19:51 Застрелив дружину і наклав на себе руки: кривава сімейна драма розігралася на одній з вулиць Житомира
- 19:43 У ЗСУ «засвітився» рідкісний трофей з вдв рф: такого ще не траплялося
- 19:18 Україна зробила перший крок до реалізації угоди з США про видобуток корисних копалин
- 19:04 Це шо, моя жінка вагітна?: коханий відомої телеведучої відреагував на новину про дитину
- 19:03 Скорпіонам — «Самітник» та пошук відповідей, Водоліям — «Колісниця» та контроль над емоціями: Таро-прогноз на 18 червня
- 18:45 У Києві та Одесі оновили дані про жертви нічної атаки: що відомо
- 18:11 Швидка піца-яєчня: знахідка для батьків, у яких діти «погано їдять»
Яблучний пиріг з хрусткою скоринкою: за цим рецептом вийде неймовірно смачно та гарно

У світі є багато різних десертів, але яблучний пиріг — та класика, яку подають у багатьох ресторанах. Рецепти різні. Є більш-менш складні. А якщо приготувати яблучний пиріг вдома? Причому на основі тіста філо, яке зараз продається у багатьох супермаркетах. Ідеєю приготування смаколика поділилася кулінарка Елла Іванова.
— Такий пиріг дуже смачний, — каже Елла Іванова. — Щоб порізані яблука не потемніли, потримайте їх у підсоленій воді. Пригощайте пирогом рідних та близьких — гадаю, вони будуть задоволені.
Яблучний пиріг
Тісто філо
Яблука
Коричневий цукор
Вершкове масло
Усі інгредієнти беремо у бажаних кількостях.
Трикутники тіста філо змащуємо вершковим маслом та посипаємо коричневим цукром. Викладаємо зверху тонко нарізані яблука. Додаємо кілька кубиків вершкового масла й посипаємо коричневим цукром. Можна додати корицю. Під яблуками можна змастити тісто варенням. Випікаємо за температури 180 градусів до гарної золотистої скоринки.
І смачного!
Раніше «ФАКТИ» ділилися старовинним рецептом галицького ябчаника від Лілії Цвіт.
Читайте також: Яблучний пиріг: простий та ситний десерт, який підкорить вашу родину
Фото Елли Іванової
909Читайте нас у Facebook