- 09.05 22:44 Parimatch спростовує причетність до осіб, згаданих у сюжеті «Української правди», — ЗМІ
- 09.05 22:27 Пляжна сумка для міста — тренд літа-2025: деякі нюанси вас здивують
- 09.05 22:01 Ароматна домашня приправа: проста в приготуванні та дуже бюджетна
- 09.05 21:33 Сумую: відома актриса поділилася зворушливими спогадами
- 09.05 21:04 Весняне підживлення смородини: зробіть натуральне добриво й отримаєте великі та смачні ягоди
- 09.05 20:35 Вісім місяців рідні вірили у диво: на сході загинув 31-річний воїн з Рівненщини
- 09.05 20:09 Мафіни Starbucks: вони вам точно сподобаються
- 09.05 19:54 Рибам — «Туз Жезлів», Стрільцям — «Туз Пентаклів», а Близнюкам — «Імператор»: Таро-прогноз та поради карт на 10 травня
- 09.05 19:50 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 09.05 19:47 Ломиться від грошей: золотовалютні резерви НБУ оновили історичний рекорд
- 09.05 19:21 Податки вбивають малий бізнес? З початку року закрилося в 1,5 раза більше ФОПів, ніж відкрилося
- 09.05 18:48 У Сумській області зіткнулися дві фури: виникла масштабна пожежа, водії загинули
Брауні у вигляді серця до Дня закоханих: декоруйте свіжими ягодами

Що ближче День святого Валентина, то більше ідей святкової випічки ми бачимо в інтернеті. Але є один нюанс. Довіряти варто лише перевіреним рецептам, якщо ви не хочете зіпсувати продукти, даремно витратити час і не отримати результату, про який мрієте.
Рецепти кулінарки Елли Іванової перевірені на практиці. Як, наприклад, рецепт сендвіча-сердечка — неймовірно красивих і ніжних ласощів.
- Приготуємо смачний брауні з горішками кеш'ю та родзинками, — каже Елла Іванова. — Рецепт дуже простий. Ласощі вишукані!
Брауні з родзинками та горішками
- 220 г шоколаду
- 130 г цукру
- Сіль
- 2 яйця
- 150 г вершкового масла
- 50 г борошна
- 20 г родзинок
- 70 г горіхів
Збити яйця з цукром. Розтопити шоколад і вершкове масло. Горішки підрум'янити на сковороді. З'єднати збиті з цукром яйця з масляно-шоколадною сумішшю. Додати родзинки, горішки та борошно. Тісто помістити у формочки у вигляді серця.
Випікаємо за 180−200 градусів приблизно 25 хвилин.
Дати охолонути. Потім помістити в холодильник.
Прикрасити при подачі свіжими ягодами.
І смачного!
Нагадаємо рецепт «Наполеона» у склянках — оригінальну ідею відомого десерту.
Фото з альбому Елли Іванової
152Читайте нас у Facebook