- 01.06 22:26 Майка з широкими бретелями — тренд літа-2025: поєднується практично з усім
- 01.06 21:59 Овочі з сиром у духовці: смачно, як у найкращому ресторані
- 01.06 21:30 Дженніфер Лопес, приховуючи тугу за Беном Аффлеком, готується до нового грандіозного туру
- 01.06 21:01 Оливкова олія має гіркий смак: експерти пояснили, чи нормально це
- 01.06 20:35 Дива не сталось: на Львівщині поховали 32-річного бійця, за життя якого три місяці боролись лікарі
- 01.06 20:09 Готувати будете все літо: ароматний меренговий рулет з полуницею
- 01.06 19:51 Ядерну зброю перетворюють просто на склад майбутніх ядерних відходів: експерт про попередні результати атаки дронів на російську авіацію
- 01.06 19:45 «Степова рись» засвітилася у ЗСУ: Україна стала першим оператором нової німецької техніки
- 01.06 19:18 Російські солдати отримали 200 тисяч доларів за збитий F-16: стали відомі подробиці
- 01.06 19:05 Терезам — «Король Жезлів» та лідерство, Стрільцям — «Туз Пентаклей» та цікава пропозиція: Таро-прогноз на 2 червня
- 01.06 18:39 Несподівані можливості та шанс змінити життя: успіх чекає п'ять знаків зодіаку на самому початку літа-2025
- 01.06 18:32 Трамп навряд чи колись стане сильним прихильником України, але вже менш схильний до росії — ЗМІ
Качка, запечена у рукаві: сміливо готуйте на святковий стіл

Запечена птиця — апетитна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Качка запікається в рукаві і виходить неймовірно ароматною та ніжною. Маринад на основі меду та соєвого соусу робить м'ясо качки дуже м'яким та ароматним, ділиться кулінарка Надія Тимків. До речі, нагадаємо рецепт скумбрії, запеченої на солі в духовці.
Качка, запечена у рукаві
Для маринаду змішати:
- 1ст. л майонезу
- 1ст. л соєвого соусу
- 1ч. л меду
- 1ч. л діжонської гірчиці
- 1ч. л солі
- 2 зубчики часнику
Приготування:
Натерти качку маринадом, покласти всередину нарізане яблуко та маринувати мінімум 1 годину. В розігріту до 180 градусів духовку поставити качку в рукаві, через 30 хвилин зменшити до 160 градусів і запікати ще 2 години. Чим більша качка, тим довше випікати. В кінці розрізати рукав і підрум’янити шкірку.
Нагадаємо рецепт тушкованої качки зі сливами.
443Читайте нас у Facebook