- 11:23 Спроба вирівняти ситуацію: політолог пояснив, чому після путіна і кадиров заговорив про наступника
- 11:06 Курятина та свинина подорожчали: що буде з цінами на м’ясо до кінця весни
- 10:52 Підігрували Орбану? Викрито мережу воєнної розвідки Угорщини, яка шпигувала проти України
- 10:45 Україна тісно співпрацює з Євроюстом для збору доказової бази та ідентифікації воєнних злочинців рф, — Олег Татаров
- 10:22 Вчіться, дітки: Віталій Козловський розірвав мережу старим хітом
- 10:17 Олексія Порошенка підозрюють у несплаті військового збору та інших податків на суму понад 770 млн грн, — ЗМІ
- 10:00 Україна готова до перемовин у будь-якому форматі: Зеленський розповів про розмову з Трампом
- 09:52 Вітаю, «колишній»: Каменських тепло звернулась до Потапа
- 09:45 Спрінг-роли за рецептом красуні Alina FooDee: чудова закуска на святковий стіл або на сніданок — подобається навіть котам
- 09:36 Помер знаменитий футболіст, якому суперники помстилися за гру в окулярах
- 09:14 Брехливе «перемир'я»: росія продовжує бити по мирних населених пунктах України
- 08:52 Новий Папа Римський Лев XIV вперше звернувся до вірян: що сказав понтифік
Чи потрібно чистити печериці: експертка розвіяла всі міфи

Печериці — одні з найпопулярніших грибів, які часто зустрічаються на наших столах. Вони мають ніжний смак, тому чудово поєднуються з різними стравами — від яловичого гуляшу до грибного соусу. Багато з нас досі стикаються з дилемою, чи варто чистити ці гриби. Каміла Бош, фермерка з Польщі, прояснила це питання раз і назавжди. пише ofeminin.pl.
У розмові з ведучою каналу «Do prace» на ютубі вона зазначила, що чистити печериці — це помилка:
«Ми не чистимо гриби, тому що більшість поживних речовин знаходиться під шкіркою. Знімаючи шкірку, ми втрачаємо клітковину, вітаміни та мінерали, зокрема вітамін D, залізо та калій. Однак пам’ятайте, що це правило стосується лише свіжих грибів. Якщо гриби почали злегка „підрум'янюватися“ і не свіжі, їх краще очистити».
Каміла Бош також розповіла простий спосіб приготування грибів без ризику надмірного виділення води. Замість того, щоб замочувати, просто обережно промийте гриби або витріть їх вологим паперовим рушником, щоб зберегти їхні природні властивості.
Раніше «ФАКТИ» розповідали, як дуже швидко зварити буряки.
2032Читайте нас у Facebook