- 17:26 Конкуренція — єдиний шлях знизити ціни по-справжньому, а не створити ілюзію регулювання, — експерт про фармринок
- 17:25 Чемпіонат України з футболу, 28-й тур, 9 — 12 травня: результати та відеоогляди матчів, становище команд
- 17:23 На 50% за 4 місяці, і це не єдиний продукт, що дорожчає: у росії скаржаться на зростання цін
- 16:53 Звинувачує нас: відомі музиканти відповіли на жорстку критику
- 16:32 Мирна місія, а не участь у війні: прем’єр Естонії про відправку військових в Україну
- 16:24 Принца Гаррі та Меган Маркл попросили відмовитися від королівських титулів
- 16:11 Зробив СБУ одним з ключових елементів Сил Оборони: експерт про присвоєння Малюку звання Герой України
- 15:57 Зробіть це саме зараз, і полуниці буде дуже багато: фахівець дав корисні поради дачникам на другу декаду травня
- 15:38 Анатолій Лойф, Артем Шило, Сергій Олійник на прізвисько Умка: кого помітили на святкуванні дня народження партнера PariMatch
- 15:21 Трибунал над путіним та рф буде створено: міністри десятків країн ухвалили важливе рішення
- 15:20 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 15:04 Покликала заміж: популярна співачка шокувала зізнанням
Соус із зеленню та горішками кеш'ю: смачно, як у ресторані

Весна асоціюється із зеленню. Її дедалі більше з'являється у природі та на столі. Весняна зелень особливо смачна. Використовуйте її для приготування різних страв. Чудова ідея — готувати соуси на основі зелені. Її можна поєднувати з різноманітними інгредієнтами. Цікаве тріо — свіжа рукола та петрушка з горішками кеш'ю.
Рецептом такого соусу поділилася кулінарка Елла Іванова, яка любить експериментувати на кухні з продуктами.
— Приготуємо смачний та ароматний зелений соус із горішками кеш'ю, — каже Елла Іванова. — Його можна подавати до м'яса, тостів та інших страв. Такий соус багатий на вітаміни, що дуже важливо для здоров'я. Готуйте із задоволенням! Пробуйте те, що готуєте неодноразово, доводячи смак до досконалості.
Соус з руколи та петрушки з горішками кеш'ю
50 г руколи
50 г петрушки
Горішки кеш'ю — до смаку (на ніч замочити у воді)
Цедра апельсину
Сіль та цукор
1 чайна ложка винного оцту
Перчик чилі
2 столові ложки олії
Усі інгредієнти з'єднати та пропустити через блендер.
І смачного!
Раніше Елла Іванова порадила приготувати оригінальну страву — смажений жовток у сухарях.
Читайте також: Фантастична легка закуска: таку ви, напевно, не пробували
Фото Елли Іванової
137Читайте нас у Facebook