- 22:28 Модна квітка у букеті: з якими рослинами поєднувати та як продовжити життя композиції
- 22:01 Фантастично смачний соус: простота приготування та результат вас взразять
- 21:31 Народжена зіркою: батько Бейонсе згадує, як він це зрозумів
- 21:02 Попелиця руйнує сад: простий спосіб позбутися шкідників за копійки
- 20:35 Як би не було страшно на позиціях — тримався непохитно: командир міномета з Вінниччини загинув на Донецькому напрямку
- 20:07 Рибний салат із булгуром: смачно та дієтично
- 19:57 «Росіяни готують удар. Є інформація, що це буде сьогодні вночі»: нардеп Костенко поділився тривожною інформацією спецслужб
- 19:54 Подяка США і жодного слова про Україну: Ломаченко оголосив про завершення кар'єри
- 19:46 Київ, Одеса, Дніпро і ще 6 обласних центрів можуть залишитися без світла: у чому причина ймовірних відключень
- 19:31 Обов'язково зробіть це з огірками на початку червня: поради досвідченої городниці
- 19:19 «Золота» капуста: на ринку з’явився овоч нового врожаю, чи варто очікувати падіння цін
- 18:59 Убивство Портнова: іспанські слідчі побоюються впливу Медведчука і що може розповісти Філатов
У кулінарному світі дедалі популярнішою стає тенденція використовувати овочі максимально. Приміром, не тільки листя петрушки, а й стебла, а також корінь. Не тільки редиску, а й її бадилля. Не тільки філе цитрусових, а й шкірку. У багатьох раніше широко не використовуваних частинах досить багато корисних речовин. Крім того, такий підхід досить бюджетний, що для багатьох людей теж важливо. Готуйте із задоволенням, експериментуйте на кухні та відкривайте для себе нові смаки. Можливо, деякі з них стануть вашими улюбленими. Пригощаючи рідних і близьких, цікавтеся їхньою думкою. Це дозволить вам доводити смак страв до досконалості.
Сьогодні кулінарка Елла Іванова поділилася рецептом незвичайної страви, втіливши новий тренд у кулінарії.
- Приготуємо смачну закуску з незвичайного інгредієнта, — каже Елла Іванова. — Використовуємо качан броколі. Очищаємо його та натираємо на тертці. Додаємо 200 грамів м'якого сирка, йогурту чи сметани, а також улюблені ваші спеції. Обов'язково — сіль і перець. Я додала також олію із зеленню.
І смачного!
Нагадаємо рецепт мексиканського супчика від стоматолога з Тернополя.
Фото з альбому Елли Іванової
55140Читайте нас у Facebook